Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

Nyheten Harvest Moon Lamp från Zone Denmark är ett modernt mästerverk i kasten att sprida ljus. Inspirationen hämtas från den nordiska sensommarens mjuka och vackra sken. Lampan är lätt att ta med sig och laddas med mini-USB.

Foto: F&H Group A/S

Kontrasternas tid

Sensommaren är kontrasternas tid. De varma, ljusa kvällarna ersätts av svala vindar och tidigt mörker. Skönheten i kontrasterna och det förtrollande milda sensommarljuset är den designmässiga utgångspunkten för Harvest Moon Lamp. Den har en cylinderformad bas och ett karismatiskt, stilrent uttryck. Genom den runda vita toppskärmen sprids strålarna på ett mjukt och behagligt sätt.

Vrid upp när solen går ner

Harvest Moon Lamp utmärker sig stilmässigt genom att smälta in naturligt i omgivningen på de flesta ställen. Ställ in den i ett hörn i vardagsrummet, på en hylla i köket eller ta med den ut till trädgårdsbordet när skymningen faller.  Ljusstyrkan justerar du i tre steg genom att trycka lätt på lampans ovansida. Det betyder att du kan öka ljusstyrkan i takt med att solen går ner. 

Tre vackra färger

Bakom lampan står Zone Denmarks mångåriga samarbetspartner inom design, Marko/Lefèvre.  Lampan tillverkas i tre färger: Black, Warm Grey och Terrakotta. Det är färger som passar in naturligt både inomhus i hemmet eller sommarstugan. En mini-USB medföljer för laddning av lampan.

Harvest Moon Lamp finns att köpa i ledande järnaffärer, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023