Stora små nyheter från Villa Collection Denmark

Det finns stora och många möjligheter att addera – ännu – en läcker touch av skandinavisk design till hemmet med de nya möblerna från Villa Collection Denmark. De nya designerna är nämligen förhållandevis små men håller hög kvalitet.

Villa Collection Denmark.

Pallen och skrivbordet, som båda är tillverkade i oljad ek, är dekorativa och väldesignade möbler som passar i alla typer av hem. De glider enkelt in i den välbekanta atmosfären av nordic living med en internationell twist som kännetecknar Villa Collection Denmarks övergripande atmosfärdesign. 

Nordisk funktionalitet

Möblerna är tillverkade i amerikansk ek, men den enkla designen är utpräglat nordisk. Pallen passar perfekt till skrivbordet och är samtidigt lätt att dra in om du behöver en extra sittplats vid soffbordet eller i köket.

Med sin storlek är det lätt att hitta en plats för skrivbordet i ett ledigt hörn eller på ett mindre kontor. Men det kan också med fördel användas till exempel som avläggningsbord i hallen eller bakom soffan, där det gör sig väl som estetisk förvaring av t.ex. familjens coffee table-böcker eller en vacker vas.

Vacker finish

Den amerikanska eken är behandlad med vegetabilisk olja, som ger en vacker finish, och som en liten designdetalj kan du se toppen av benen på pallens sits. Pallen mäter L 46,5, B 28 och H 45 cm, medan bordet mäter L 100, B 44,5 och H 73 cm.

Båda möblerna är tillverkade i FSC-certifierat trä (Forest Stewardship Council).  I en FSC-skog avverkar man bara de träd som skogen förmår att reproducera, och tar samtidigt hänsyn till den biologiska mångfalden – de båda produktnyheterna är med andra ord design där ett gott samvete ingår.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023