Stark skönhet från Södahl

Med Pure Linen presenterar Södahl nya, vackra bastextilier i linne som är starka på alla sätt och som ger nytt liv och edge till heminredningen.

Södahl Pure Linen.

Som alltid kombineras kvalitetsmässig styrka med styrka när det gäller utformningen av dukarna, kökshanddukarna och bordsservetterna i serien.

Det exklusiva linnet har varit eftertraktat i årtusenden. För redan i antiken upptäckte man att bearbetning och vävning av linnefibrerna ger ett slitstarkt material med ett förfinat utseende. Kompletterade med Södahls känsla för skarp design blir textilierna i Pure Linen-serien till ett lyft för hemmet.

Elegant ecru

De nya, läckra dukarna, bordsservetterna och kökshanddukarna från Södahl är tillverkade i linne, vilket gör dem till en riktig klassiker. Designens moderna twisten gör samtidigt att serien är tidsenlig, och med sin glansiga, krispiga look passar Pure Linen perfekt in i den avslappnade nordiska stilen.

De pudriga Ecru-färgerna understryker den diskreta elegansen, och duken är den perfekta bakgrunden till såväl mormors finporslin som rustik keramik. Förutom Ecru innehåller Pure Linens dämpade färgskala färgerna Nature, Earth och Sage. 

Raffinerat rustik

De matchande bordsservetterna och kökshanddukarna har naturligtvis samma rustika uttryck som duken. Dessutom är kökshanddukarna i Pure Linen-serien otroligt effektiva när du t.ex. torkar glas tack vare den suveräna uppsugningsförmågan.

Pure Linen är tillverkad i 100 % linne STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Duken har måtten 140 x 270 cm, bordsservetterna mäter 45 x 45 cm och kökshandduken 50 x 70 cm – och tillsammans bildar den elegant och slitstark bas i hemmet. 

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023