Sportigt, avspänt och tidlöst när Sagaform presenterar vår- och sommarkollektionen 2022

Säsongens Svenska Original får oss att vilja öppna dörren och gå ut. Den nya kollektionen från Sagaform andas aktivt uteliv och avspänd gemenskap. Vi möter detaljer som ger oss ett nytt rum att umgås i – naturen. Vi ser tidlös och sportig design, naturtrogna kulörer och en större satsning på hållbara och återvinningsbara material. Välkommen till Sagaform SS2022!

Traditioner, stora som små, betyder något alldeles extra för Sagaform. För precis som varumärkets egna produkter lever de vidare genom generationer. Den nya kollektionen från Sagaform är inget undantag. Här har man tagit fram allt för att samlas i naturen. Tåligt, sportigt och snyggt!

– I den här kollektionen har vi främst fokuserat på stunderna utomhus, vi ser att livet i naturen blir allt viktigare för oss. Som alltid är funktionen lika viktig som designen. Designmässigt på utomhusprodukterna har vi satsat på stilsäkert och tidlöst, men adderat en avslappnad sportig touch. Vi vill att produkterna ska hitta hem på såväl cykelturen, båtturen och till fots, säger Beatrice Lindgren, design- och konceptchef på Sagaform AB.

Vår- och sommarkollektionen från Sagaform har inspirerats av naturens färgskala. Vi ser blått, grönt, beige och brunt men även krispigt vitt som piggar upp. Mjuka och runda former i kontrast med Sagaforms klassiska och karakteristiska rand skapar en känsla av balans och glädje. Kollektionen får oss att vilja gå ut och samlas i det gröna.

Vi möter också nya familjemedlemmar i glasserien Saga, en vacker karaff och ett högt dricksglas. Saga representerar allt vad Sagaform är och vill bli – en harmoni mellan tidlös estetik, funktionalitet, hantverk och hållbar kvalitet. Sagaforms vår- och sommarkollektion 2022 är full av produkter som vill skapa minnen vi kan leva på i många, många år framöver.

– En viktig utveckling för den här säsongen är att vi har fler hållbara material. Vi har tagit fram två serier, en i ekologisk bomull och en med produkter i rPET. Material som tål att nötas och användas under lång tid, säger Sara Wernerby, marknadschef på Sagaform AB.

Kollektionen innehåller också nya Svenska Original i rostfritt stål, glas, akryl och emalj. Vi möter sköna filtar, picknickväskor och tillbehör för grillen. Ett efterlängtat, stilfullt uteliv är snart här.

09.06.2022Sagaform AB

Sponsrad

Byon öppnar en egen värld – med en livsstilskollektion mellan fashion, sport och inredning

05.02.2022Sagaform AB

Sponsrad

Coffee & More i ny kulör – mossgrön

10.12.2021Sagaform AB

Sponsrad

Sportigt, avspänt och tidlöst när Sagaform presenterar vår- och sommarkollektionen 2022

10.12.2020Sagaform AB

Sponsrad

Inredningsvarumärket Sagaform nylanserar sitt varumärke – vill hitta tillbaka till sina rötter

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023