Coffee & More i ny kulör – mossgrön

Sedan lanseringen 2019 har Coffee & More blivit en självklar favorit i Sagaforms sortiment. Med sitt tydliga formspråk och rofyllda nyanser har designern Margot Barolo lyckats skapa ett riktigt original, en servis som är lekfullt seriös. Nu lanseras Coffee & More i en ny kulör – vacker mossgrön.

För den som inte känner till Coffee & More är det ett av de mest populära originalen i Sagaforms sortiment. Servisen består av skålar, muggar tallrikar, assietter, koppar och en tekanna och är tillverkad i gediget stengods. Servisen känns igen på den karakteristiska relifen där mönstret är inspirerat av den svenska historien och 70-talet.

"För Coffee & More är hållbarhet och långsiktighet två viktiga ledord. En servis planerar man att ha länge, många måltider ska avnjutas och dessutom ska den tåla att hanteras – ut och in i diskmaskiner, skåp och mikron. För oss är Coffee & More en robust och älskvärd servis, enkel att mixa och matcha för att få fram sin egen stil", säger Beatrice Lindgren, design- och konceptchef på Sagaform AB.

Coffee & More är designad av formgivaren Margot Barolo. Hon har en bakgrund från Beckmans och en mastersexamen i keramik från Konstfack. Att hon har en särskild kärlek till keramik går inte att missa. Coffee & More har skapats med en tydlig målbild att människor ska samlas. Varje del har varsamt tagits fram för att vara vänlig och inbjudande. Servisens har ett rakt formspråk som knyts samman av rofyllda nyanser och vacker mönsterdekor.

Coffee & More finns sedan tidigare i färgerna vitt, grått, senapsgult och rost. Nytt för säsongen är den nya kulören mossgrönt. En färg som är balanserad och vänlig i sin karaktär, som är lika trendig som den är klassisk. Färgen går att matcha med de flesta andra nyanser, vilket gör den hållbar och enkel att matcha med porslin och textilier som man redan har hemma.

09.06.2022Sagaform AB

Sponsrad

Byon öppnar en egen värld – med en livsstilskollektion mellan fashion, sport och inredning

05.02.2022Sagaform AB

Sponsrad

Coffee & More i ny kulör – mossgrön

10.12.2021Sagaform AB

Sponsrad

Sportigt, avspänt och tidlöst när Sagaform presenterar vår- och sommarkollektionen 2022

10.12.2020Sagaform AB

Sponsrad

Inredningsvarumärket Sagaform nylanserar sitt varumärke – vill hitta tillbaka till sina rötter

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023