Södahls mjuka köksfrestelser

När det mjuka höstmörkret lägger sig över oss är det verkligen dags att tända bakglädjen och ljusen. De underbara nyheterna från Södahls Soft gör trevliga eftermiddagar i köket ännu trevligare – och är ett effektivt hjälpmedel för att förbereda gästmiddagen.

Foto: F&H Group A/S

Det finns inget som liksom läckra textilier i trendig design kan lyfta looken i köket utan att du behöver använda några verktyg eller anlita hantverkare. Med nyheterna från Soft lanserar Södahl en rad produkter som, som alltid, får höga betyg när det gäller allt från design och material till funktionalitet.

Vackra ränder

Kökshandduken är inte bara oumbärlig när silverbesticken, den ärvda servisen med blå blommor eller den dyra kniven med trähandtag ska torkas efter disk – den är också viktig att ha till hands när degen ska jäsa.

De läckra Soft-kökshanddukarna i 100 % bomull har en vacker randig look i mjuka nyanser av grönt och blått, i beige och mörk coffee brown samt i klassiskt svart eller grått. Handdukarna har måtten 50 x 70 cm och kan köpas styckvis eller som 2-pack i färgerna brunt/beige, där färgen på ränderna på den ena kökshandduken utgör basfärgen hos den andra.

Heta handskar

I den vackra mörka färgen coffee brown finns nu även grytlappar som mäter 20 x 20 cm, och liksom den snygga ugnshandsken är de tillverkade i 100 % bomull med polyesterfyllning. Handsken mäter 16 x 35 cm, medan det vackra förklädet i matchande coffee brown har måtten 70 x 78 cm.

Södahl grundades 1963 av designern och konstnären Hans Jürgen Schöbel. Med Förgätmigej, motivet som under jubileumsåret får en renässans under namnet Forget-me-not, blev varumärket känt i Europa och Nordamerika. Framgångarna gjorde att Södahl gick från att vara ett litet familjeägt företag till att bli en av Europas ledande leverantörer av livsstilsprodukter för hemmet – i form av textilier för hemmets alla rum.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023