Skapa den rätta feststämningen med Medusa Copenhagen

I år fyller Medusa Copenhagen 25 år och vi bara älskar att fira födelsedagar.

Vår egen firar vi bland annat med en serie nya knasiga och söta figurer som mer än gärna bjuder upp till fest och upptåg, vare sig det är en tjejfest eller det ska firas födelsedag.

Sång och musik hör till varje födelsedagsfirande värt namnet, liksom till varje riktig fest – det gäller även i Trollskogen. Det är härifrån våra nya finurliga figurer kommer, och de är alltid redo att locka fram ett knasigt leende och massor av glädje när familjen eller vänner ska firas med stil.

Sigurd slår an takten

Det är upplagt för massor av härliga stunder när Sigurd marscherar över bordet iförd sitt gyllene slagverksinstrument och med osedvanligt gott humör.

Tillsammans med Ulla, som förutom att hon är sanslöst begåvad också är en örn – förlåt uggla – på trummor, slår Sigurd an takten för hela paraden av söta och fantasifulla djur.

Robin spelar en truddelutt

En av Sigurds bästa vänner är räven Robin, som älskar att sätta trumpeten mot munnen och spela ett långt stycke. Som alla våra figurer är Robin, Sigurd och deras vänner formade med hjärtat, handgjutna med känsla och handmålade med glädje.

Figurerna är tillverkade av polyresin, och räven Robin är 12 cm hög, pandabjörnen Piet 20 cm, kaninen Ninka 14,5 cm, igelkotten Sigurd 15 cm och ugglan Ulla 13,5 cm – men alla når högsta kvalitet när det handlar om att skapa en festlig stämning och sprida glädje.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023