SINGLES fortsätter den fria leken med design

Zone Denmarks SINGLES-kollektion handlar om experimentell design och tidens trender omsatta till läcker heminredning. Nu är nya SINGLES på väg till butikerna, redo att charma designälskare.

SINGLES är Zones lekfulla kollektion av designföremål..

En flugsmällare är inte bara en flugsmällare och en vitlökspress får ett helt nytt utseende när den lanseras i Zone Denmarks kollektion SINGLES. 

SINGLES är en lekplats för teamet bakom Zone Denmark. Här utmanar de material och konventioner med utgångspunkt i målgruppens behov och förkärlek till nya designupplevelser. Formspråket är lekfullt och förpackningar och varumärket flirtar fyndigt med konsumenten. 

Produkterna i SINGLES-kollektionen lanseras individuellt och kan handplockas av återförsäljarna. På så sätt tillför de färger och nyhetsvärde i butikerna – utan att man behöver rensa hela hyllor för att göra plats för större produktserier.

Utöver flugsmällaren innehåller SS22-kollektionen bl.a. Go Bag – ett återanvändbart nät i slitstark nylon, nu kombinerat med stark grafik från design- och konstnärsduon mencke&vagnby. Du kan även se fram emot tre läckra gadgets i form av knivslip, äggdelare och vitlökspress som omprövar designen hos traditionella köksredskap. 

Slutligen har Zone Denmark utökat en tidigare succé från SINGLES-kollektionen – nämligen en bricka med handtag som bl.a. gör sig bra som förvaring av oljor och vinäger på köksbordet.

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023