Shyness nya mönster - en designklassiker

Nu lanserar Shyness ett nytt mönster som förväntas bli en designklassiker. Det nya mönstret har därför namnet ”Classic”.

När Shyness lanserades 2009 var vår långsiktiga designidé inte en självklarhet på marknaden. Att tänka långsiktigt var inte utbrett i konsumentledet, det var en tid då många kollektioner omsattes snabbt. Med strävsamhet stod vi emot och nu är vi och omvärlden i fas. Med stolthet och lugn har vi under åren byggt kunskap om hur mönster ska designas och komponeras för att bli omtyckta länge och i sin tur bidra till en eftertänksam konsumtion.

"Vår idé har alltid byggt på att lansera design som håller länge. Genom vår drygt tio-åriga historia har vi lärt oss att vässa det i millimeterprecision. Med den erfarenheten vet vi att det nya mönstret kommer finnas länge, på samma vis som våra tidigare Destiny och Bolster. Det känns oerhört befriande att ha samlat på sig den här tryggheten i formgivningen", säger Anna Bilén VD och grundare.

I formgivningen inspireras vi av svensk historia med hantverk i varje detalj. När perspektivet är långsiktigt spelar material en avgörande roll, våra tyger håller länge och ger en ljuvlig sovkomfort som består.

Classic lanseras nu som sängkläder i färgerna marin, grå och grön.

17.01.2022Shyness Interior AB

Sponsrad

Shyness nya mönster - ett klassiskt hantverk

26.10.2021Shyness Interior AB

Sponsrad

Shyness inspirerar textilindustrin till cirkularitet

24.08.2021Shyness Interior AB

Sponsrad

Klimatsmart linnekollektion inspirerad av svensk landsbygd

07.06.2021Shyness Interior AB

Sponsrad

Shyness öppnar sommarsäsongen på Käringön

14.01.2021Shyness Interior AB

Sponsrad

Shyness nya mönster - en designklassiker

20.11.2020Shyness Interior AB

Sponsrad

Shyness grundare visar sitt hem

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023