Södahl rullar ut läcker höstnyhet

Röda mattan har rullats ut för en mjuk och läcker höstnyhet från Södahl. Den handtuftade golvmattan Tactile, som med sin höga lugg lockar till beröring, lägger grunden för en säsong med en inbjudande mjuk look i hemmet.

Södahl Tactile.

Med Tactile fusionerar Södahl återigen trendig design, funktionalitet och hög materialkvalitet – och lanserar en vacker golvmatta i 100 % bomull. Ett enkelt mönster kombinerat med en vacker, hög lugg gör att Tactile-mattan skapar både lugn och mys i hemmet. 

Trendig karaktär

Mattor har varit en av de stora inredningstrenderna de senaste åren, och det finns många goda skäl till det. En matta som Tactile är till exempel perfekt för att mjuka upp rummet jämfört med kantiga möbler som bokhyllor eller bord – och samtidigt ge det karaktär med sin speciella look.

Mattor höjer inte bara mysfaktorn och ger hemmet ett unikt utseende. De har också den stora fördelen att de tar bort resonans och de förbättrar därför akustiken. 

Diskreta nyanser

Tactile-mattan är gjord i 100 % bomull och finns i två olika storlekar. Den minsta mäter 83 x 150 cm och passar perfekt i en myshörna, hall eller vid entrén, medan den stora mäter 140 x 200 cm och gör sig fint t.ex. vid soffan eller fåtöljen – eller som en prydnad i sig själv på en större golvyta.

Med sina matta fibrer och de diskreta ecrunyanserna och gråtoner kombinerade i ett enkelt mönster lägger Tactile-mattan grunden för sofistikerat mys, som är grundläggande i den eftertraktade skandinaviska looken.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023