Södahl lanserar fler frestelser från Tiles

Serien Tiles finns i en mängd olika färger, former och olika produkter som alla har det gemensamt att den vackra designen påminner om plattor som har lagts i ett elegant fiskbensmönster.

Södahl Tiles .

Nu utökar Södahl Tiles-familjen med en bordstablett i läcker silikonkvalitet.

De nya bordstabletterna i designen Tiles är ännu ett exempel på Södahls kompromisslösa inställning till kvalitet och design. Med Tiles får du kvalitet och design som är i topp, och silikon-bordstabletterna är ännu ett vackert exempel på vardagslyx som förhöjer alla bord. 

Fina och praktiska

Med inspiration hämtad från det klassiska fiskbensmönstret har Tiles-bordstabletterna ett uttryck som är tidlöst och trendigt på samma gång, och de passar därför in i de allra flesta hem. 

Mönstret, färgerna och den matta finishen ger ett diskret uttryck, medan det praktiska silikonmaterialet gör att bordstabletterna är det självklara valet när du vill skapa dekorativ vardagslyx när familjen samlas för att äta sina dagliga måltider.

Läckra och dämpade färger

De vackra Tiles bordstabletterna mäter 33 x 48 cm och fås i fyra läckra, dämpade färger: Beige, Forest green, China Blue och Grey, som matchar övriga produkter i Tiles-serien – och hösten – på ett vackert sätt.

Tiles bordstabletterna är tillverkade av PBA-fritt silikon och är livsmedelsgodkänt enligt LFGB food grade: En tysk standard för produkter som är i kontakt med livsmedel och som ställer högre krav än vad som görs i resten av Europa.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023