Sätt ljuset på hyggen med Villa Collection Denmark

Med sin säkra blick för stämningsfull design är Villa Collection Denmark känt för att skapa ett stilfullt sortiment som öppnar upp för mängder av dekorativa sätt att tolka och iscensätta den danska hyggen.

Villa Collection Denmark Bordslampa.

Nu Villa Collection Denmark – bokstavligt talat – återigen ljuset på stämningsfull design med en ny bordslampa.

Det är ingen tillfällighet att skandinavisk belysningsdesign är känd i hela världen. Här bjuder sommarhalvåret på ljusa dygn i överflöd, medan man får leta länge efter solen och det naturliga ljuset på vinterhalvåret. Skandinaver har därför under många år skapat en mycket speciellt förståelse och känsla för ljusdesign – en känsla och en tradition som Villa Collection för vidare med sin nya bordslampa.

En ljus idé

Ursprungligen användes spotlighten och strålkastaren först och främst för ljussättning vid filminspelningar och i teaterproduktioner – det handlade helt enkelt om att rikta strålkastarljuset på konstnären och konsten.

Idag är inredning med ljus nästan en konstform i sig. En konstform där Villa Collection Denmarks sportlight-bordslampa med sin både råa och avslappnade järn-look på ett mycket naturligt sätt sätter scenen för nordic living med en diskret tvist av Hollywood.

I rätt stämning

Hollywood är på många sätt glamour och nostalgi, men spotlightens design är samtidigt supermodern. Den nya lampan matchar därmed den skandinaviska looken perfekt, som lyckas vara enkel, elegant och ändå avslappnad på samma gång.

Den lilla läckra lampan är endast 28,5 cm, 11 cm bred och 15 cm lång och finns i färgerna Black, Sand och Green. Lampan är konstruerad för 220-240 volt och en glödlampa på max 15 watt – och för att i sig själv lysa upp som ett litet konstverk.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023