Säkerhet i fickformat

Nu kan du snabbt och enkelt sprita händerna när du är på språng. Go Clean är en liten läckert designad handspray från Zone Denmark som ryms både i fickan, handväskan och handskfacket.

Zone Go Clean.

Zone Denmarks SINGLES-kollektion lanserar nu Go Clean – en smart och hygienisk handspray i fickformat i varumärkets läckra minimalistiska design. Så i fortsättningen kan du ta med dig handspriten överallt – på det smarta och eleganta sättet.

Den är enkel att ha med sig i fickan eller som en fast inventarie i väskan tillsammans med plånbok, nycklar och mobiltelefon. Det gör att du diskret kan desinficera händerna och ev. föremål på jobbet, flyget, i bilen, på shopping, restaurang osv.

Go Clean har inget lock och kan enkelt användas med en hand – utan att den läcker i väskan. Sprayflaskan mäter 8,5 x 2,4 cm och levereras utan innehåll, men är enkel att fylla på, så att du alltid har din favorithandsprit med dig.

Go Clean finns i färgerna Black, Warm Grey, Elm Green, Cocoa Brown, Terracotta och Camel – hitta den som matchar din väska eller outfit.
 

Om SINGLES

SINGLES är en kollektion med flirtig design, skapad av Zone Design i samarbete med innovativa danska designers. Det är en nytolkning av välkända produkter som inte har satts till världen för att imponera utan för att bjuda in. Singles når ut i butikerna i färgglada droppar – en i taget – där de kommer att charma in sig hos dig som älskar stark och förförisk design.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023