Rustikt och rostfritt från HOLM

Glad och manlig och vågar ta ut svängarna när den saftiga, hälsosamma och välsmakande måltiden är i fokus. Det är Claus Holm.

Det maskulina och rustika återspeglas naturligtvis i den nya lunchlådan och vattenflaskan från HOLM – skapad i vackert, obehandlat och rostfritt stål.

Om du ska ut och fiska, älskar att vandra och uppleva vårens ankomst eller kanske ge dig ut på en spontan tur med båten. Eller om du bara vill unna dig en riktigt läcker hemlagad lunch i skolan eller på jobbet. HOLM har rätt lunchlåda för alla tillfällen och en matchande vattenflaska i rostfritt stål med snygg och funktionell design.

Enkelt och bekvämt

Glöm allt om trista luncher och oberäkneliga plastgafflar, som varken är bra för miljön eller för en njutbar måltid. Med den här nya, snyggt designade lunchlådan ger HOLM lunchlådan ett läckert lyft.

Den effektiva avdelaren gör att maten håller sig fräsch och du slipper t.ex. att brödet blir mjukt, och lådan har även ett separat fack för dipp, dressing och liknande. Dessutom innehåller nyheten från HOLM en matchande gaffel i rostfritt stål som du enkelt fäster på lunchlådans lock.

Smart när du är ute på tur

Din lunchlåda ska naturligtvis avnjutas tillsammans med lite läskande vatten eller saft. Den nya vattenflaskan från HOLM är också tillverkad av rostfritt stål och rymmer 700 ml. Flaskan är utrustad med en karbinhake så att du enkelt kan sätta fast den i bältet eller på väskremmen, vilket gör att du enkelt når den när du är ute på tur.

Lunchlådan, som tål maskindisk, har måtten L 20, W 14,3 och H 6,1 cm. Både den och vattenflaskan har naturligtvis valts ut, testats och godkänts av Claus Holm personligen. En kock som kan sitt yrke på alla sätt.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023