Rudolf trummar in julen hos Medusa-Copenhagen

Årets näst sista månad är känd för att vara mörk, kall och blåsig. Det hindrar inte oss på Medusa-Copenhagen från att älska november – för efter det kommer december och julen.

Och med novembers ankomst är det också verkligen dags att fylla hemmet med stämningsfulla stearinljus.

Som alltid ser vi på Medusa-Copenhagen så mycket fram mot julen att vi knappt kan bärga oss. Som tur är infaller första söndagen i advent 2022 i november, och vi har naturligtvis släppt loss fantasin och skapat en rad fina och knasiga advents- och kalenderljusstakar. Som bara väntar på att tändas.

Leende stjärnstunder

Enligt Bibelns berättelse var det ledstjärnan som glittrade och visade de tre vise männen vägen till Betlehem, och i julsångerna hör vi att stjärnorna både glimmar, vinkar och ler.

Med adventsljusstaken Starlight Express finns det gott om glitter och plats för massor av leenden och kreativa krumsprång. För ljusstaken är vacker i sig själv, men kan också dekoreras med till exempel lite järnek eller ett ymnighetshorn av gran, godis och julklappar i miniatyrformat.

Keramisk kalenderljusstake

På Medusa-Copenhagen har vi kombinerat två andra jultraditioner: kalenderljus och julkulor, i en söt och stämningsfull keramisk kalenderljusstake. Ljusstaken har en diameter på 13,5 cm och passar perfekt till vårt nya Angel Light-kalenderljus i paraffin, som är 25 cm högt och 5 cm i diameter.

I Danmark hänger man ofta upp små trummor när man klär granen, och i år låter vi även Rudolf the Drummers bära en fin kalenderljusstake formad som en trumma. Precis som Starlight Express-ljusstaken är den tillverkad i polyresin – och den är naturligtvis skapad med hjärtat, handgjuten med känsla och handmålad med glädje.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023