Rudolf slår an julens toner hos Medusa-Copenhagen

Den älskvärda familjen Rudolf är helt central för det Medusa-Copenhagens söta, roliga och knasiga juluniversum. Under jubileumsåret släpper renfamiljen loss rejält – och slår an julens toner med julbalett, julballader och nytillskott med guldhorn.

1892 tonsatte Tjajkovskij E.T.A. Hoffmanns berättelse Nötknäpparen som utspelar sig på julnatten. Med sitt underbara universum och sin raffinerade humor matchar den klassiska julbaletten Medusa-Copenhagen perfekt, och därför är Rudolf i år klädd i nötknäpparprinsens fina uniform.

Med dekorationer och paket

Renfamiljen är full av charm och knasiga infall, och år för år växer den med ett nytt par. Under jubileumsåret med en herr och fru Rudolf som är utrustade med vackra julkulor och – naturligtvis – mycket glitter.

Nya i familjen är också Peter, som leende bär fram paketen, och söta Holly, som har smyckat sig med vacker järnek. De är båda 12,5 cm höga, medan Nötknäpparen är hela 40 cm hög. Både den nye herr Rudolf och fru Rudolf är 18 cm höga.

Ljuv julmusik

Det är ljuv julmusik i fru Rudolfs öron när Mr. Bublé låter sin smörtenor fylla det julpyntade vardagsrummet med populära ballader medan han hänger upp den sista julkulan i granen. Mrs. Adele, som sjunger så vackert från notbladet, har å sin sida ett stort fan i herr Rudolf.

Mr. Bublé är 22 cm hög, medan Mrs. Adele är 21 cm hög. Båda är liksom sina familjemedlemmar exempel på unikt hantverk i polyresin – och som alltid formade med hjärtat, handgjutna med känsla och handmålade med glädje.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023