Rostis framträdande designikon förnyas igen

Margrethe-skålen från Rosti är en klassiker som nu har hållit sig på toppen i nästan 50 år. Samtidigt ger naturligtvis skålen en extra touch av exklusivitet eftersom den har fått sitt namn efter självaste drottning Margrethe av Danmark.

Drottning Margrethe var visserligen fortfarande bara prinsessa när hennes morbror Sigvard Bernadotte fick idén att namnge skålen efter henne. Han var delägare i designstudion som Rosti gav i uppdrag att rita vad som skulle komma att bli en av alla tiders största danska designikoner. Margrethe-skålen är dock inte bara prominent på grund av sitt ursprung. Den är det också på grund av sin höga kvalitet och – inte minst – sin förmåga att följa med tiden.

Funky och funktionell

Ändra från starten 1954 har Margrethe-skålen varit känd för sina sprudlande färger och exceptionella funktionalitet. Kvaliteten och funktionaliteten håller fortfarande toppklass. Med sin gummiring i botten och en praktisk hällpip är skålen stabil och enkel att arbeta med – och när man är klar är det bara att ställa in Margrethe-skålen i diskmaskinen.

Skålen finns idag i många storlekar och det tillverkas lock till samtliga storlekar. Dock med undantag för den stora degskålen. Under årens lopp har Margrethe-skålen dessutom tillverkats i många funky och vackra färger, och i år har ytterligare färger lagts till.

Naturens egen färgskala

Färgerna Humus och Curry läggs till den färgskala som Rosti kallar Home Spun. Här är färgerna baserade på naturens egna färger och fokuserar på det enkla livet och historien om det goda hantverket, som skämmer bort oss med fantastiska produkter – med något helt unikt.

Färgen Carrot är också inspirerad av naturen. Med sin klara, djupa orange färg skriver den samtidigt in sig i Rostis Game Scape-färgskala, där fokus ligger på en funktionell, modern och modig estetik som signalerar individualitet. Gemensamt för alla är färger är Margrethe-skålens kvalitet, som håller samma höga standard – och designikonen levereras därför med fem års garanti.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023