Redo för en ren och välskött utomhussäsong

Denwax är en serie danska rengörings- och skötselprodukter som kan användas på alla utemöbler i trä, metall, textil och plast.

Foto: Denwax/Hair Care

När sommaren närmar sig är det dags att förbereda uteområdena och se till att trädgårdsmöbler, grillar, parasoller och markiser är i optimalt skick. Danska Denwax har tagit fram en serie naturliga rengörings- och skötselprodukter som kan användas till allt från trädgårdsmöbler och grillar, parasoller, markiser och trädgårdsdynor. Alla produkter tillverkas i Danmark.

Denwax Clean består av 85% ren rå tvål och vatten. Den repar inte, innehåller inte optiskt vitt.

Denwax Care produceras även i Danmark och som namnet antyder är det en vårdprodukt som innehåller jojobaolja, lanolin och bivax. Denna vårdande formel förlänger möbelns livslängd, den fettar inte, luktar inte och skaver inte av.

Båda produkterna är lämpliga för läder, läderlook, oljeskinn, gore-tex, nappa, vinyl, gummi, plast, lack, såpolja och obehandlat trä, polyrotting, metall, aluminium, linoleum, marmor, granit, terrazzo, skiffer, natur. sten, travertin, nappa, nonwood, betong, glasfiber och mosaik.

Denwax Impregnation Spray anses vara bland de 10 bästa i testprodukter. Den har stor penetration, även efter maskintvätt, och är färglös. Produkten varken fläckar eller skyddar, och den innehåller inga tungmetaller eller klorerade lösningsmedel. Den kan användas på nästan alla typer av textilier, t.ex. trädgårdsdynor, markiser, parasoll, segelduk, bilöverdrag, regnkläder, tält, snö- och skidkläder, nubuck, nylon och mocka.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Dekorera sommarens uteplats

Välkommen till sommarens oas av mysighet och stil! När solen värmer och dagarna blir längre är det dags att förvandla ditt utomhusutrymme till en sann pärla av komfort och skönhet. Låt oss utforska hur dina kunder kan skapa den perfekta atmosfären med trädgårdsmöbler, vackra trädgårdsdynor, utomhusbelysning och dekorativa element till terrassen eller balkongen.

Mer av...

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponsrad

Redo för en ren och välskött utomhussäsong

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponsrad

Naturlig skötsel av trädgårdsmöbler

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023