Naturlig skötsel av trädgårdsmöbler

Denwax fick ingen investering i Løvens Hule. Ändå var framgången i huset.

Foto: Denwax/Hair Care

Du behöver absolut inte ta med dig en investering hem från en resa till Lejonets håla för att få ut något positivt av det. Det kan Michael och Lotte Sejr från Denwax skriva under på.

De fick nog inte ett lejon på den vidare tillväxtresan, men företagets webbshop exploderade efteråt.

"Vår webshop gick ner tre gånger. Vi har sålt en halv miljon kronor på en och en halv dag. Det har blivit helt galet, säger Michael Sejr till TV MidtVest. Och han fortsätter med att säga: "Vi hade såklart velat ha haft en investering, men vi klarar oss utan den. Då får vi söka igen ett år till och visa dem att de hade fel”.

Denwax-produkter har kallats ett "mirakelmedel" som kan användas till allt. Denwax är en städ- och skötselprodukt som företaget själva tillverkar och säljer och som kan användas för att rengöra och sköta allt från möblerna i vardagsrummet till trädgårdsmöblerna, oavsett om de är gjorda av trä, metall, granit eller plast. .

Grillen kan även rengöras med Denwax Clean och om den, trädgårdsbordet eller något annat som behöver göras klart för sommarnöjet, behöver lite extra skötsel kan det följas upp med Denwax Care, medan trädgårdskuddarna, den markisen och parasollet kan impregneras med en impregneringsspray, vilket förlänger livslängden.

Alla produkterna är naturprodukter och producerade i Danmark.

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Dekorera sommarens uteplats

Välkommen till sommarens oas av mysighet och stil! När solen värmer och dagarna blir längre är det dags att förvandla ditt utomhusutrymme till en sann pärla av komfort och skönhet. Låt oss utforska hur dina kunder kan skapa den perfekta atmosfären med trädgårdsmöbler, vackra trädgårdsdynor, utomhusbelysning och dekorativa element till terrassen eller balkongen.

Mer av...

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponsrad

Redo för en ren och välskött utomhussäsong

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponsrad

Naturlig skötsel av trädgårdsmöbler

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023