Rörande nyheter från Lyngby Glas

De rörformade nyheterna Tube och Tubular från Lyngby Glas är mycket mer än bara vaser. Med sitt unika formspråk är de i sig själva vackra glasskulpturer som är i linje med varumärkets essens – och de står skarpt som ett par moderna klassiker.

Med Tube- och Tubular-vasernas enkla och moderna linjer gör Lyngby Glas det enkelt att skapa en atmosfär av avslappnad elegans i fina, dämpade färger – samtidigt som vasernas unika design oundvikligen gör dem till blickfång och ger hemmet en säker men diskret touch.

Rörande vackert

De munblåsta vaserna Tube och Tubular är tillverkade i vackert, genomfärgat glas, och den unika designen fulländas med vasernas vackert slipade kant.

Vackra buketter av snittblommor eller torkade blommor, dekorativa höstgrenar eller kanske en unik och julig trollhassel? Vasernas rena, moderna uttryck gör att de passar till i stort sett allt, men de är också så vackra i sig själva att man inte behöver sätta några blommor i dem.

Elegant färgspektrum

Den eleganta vasen Tube finns i ett elegant färgspektrum av Amber, Blå och Smoke, som alla kan fås i fyra olika höjder: 20, 25, 30 och 40 cm. Vasen Tubular finns i samma tre färger och är 20 cm hög.

Då vaserna är munblåsta kan det finnas luftbubblor i glaset – detta understryker bara det unika hos denna höstnyhet från Lyngby Glas ytterligare.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023