Plisserad funktionalitet från Pillivuyt

Med Toulouse har Pillivuyt skapat en serie både vackra och praktiska porslinsfat som matchar vardagens kulinariska upplevelser perfekt.

Kännetecknande för faten är den mycket höga kvaliteten och den ikoniska plisseringen, som går som en röd tråd genom Pillivuyts designhistoria.

Det rektangulära Toulouse-fatet är ultraklassiskt och modernt i sitt uttryck på samma gång. Fatets handtag är inspirerat av ugnsdörrarna på den gamla porslinsfabriken, där man utvecklade det unika och otroligt hållbara porslin som sedan 1818 har kännetecknat Pillivuyts sofistikerade produkter.

Styrka och flexibilitet

Fatets handtag är så mycket än bara en intressant designdetalj. Handtagen har livstidsgaranti om de skulle skadas vid normal användning – och det är långt ifrån den enda styrkan hos Toulouse.

Faten är nämligen inte bara extremt stöt- och slagtåliga, utan klarar även det som kallas termisk chock – från -30 °C till +350 °C. Det ger flexibilitet i en hektisk vardag, eftersom man kan ta fatet ur frysen och ställa in det direkt i en varm ugn.

Fina och praktiska

Att Toulouse klarar termisk chock innebär att du enkelt kan förbereda en vardagsmiddag och lördagens lasagne i förväg. Maten kan frysas ner i fatet, tas ut och ställas in direkt i en supervarm ugn, innan du ställer den på bordet.

Den vackra designen med den ikoniska plisseringen gör Pillivuyts rektangulära Toulouse-fat mycket lämpligt som vackert serveringsfat – som på grund av den höga porslinskvaliteten även håller maten varm, lång tid efter att den har tagits ut ur ugnen. Fatet rymmer 2,2 liter.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023