Pillivuyt bjuder på Plissé-nyheter

Plisserade linjer i klassisk design. Den diskreta, franska charmen förnekar sig inte i Plissé, som har skapats utifrån några av Pillivuyts tidigaste gjutformar.

Med sin tidlösa look är serien nu 2022 populärare än någonsin – och finns nu även i flera färger.

Pillivuyt har alltid varit känt för att vara vackert porslin tillverkat med en speciell gjutning. Pillivuyts Plissé-serie tillverkas i fältspatsporslin, som har ett högt innehåll av fältspat och kvarts, och har en extremt hård glasyr som gör porslinet extra motståndskraftigt mot stötar och slag.

Varma nyheter

Hösten närmar sig med långa, mysiga kvällar i skenet av levande ljus – och en ångande varm kopp te eller kaffe. Med Plissé-termosmuggen hålls värmen och bevaras mysfaktorn längre, och nu finns muggen även i flera vackra färger som matchar hösten perfekt.

Färgerna sträcker sig från den vackra Arctic Ice via den mörkblå nyansen Midnight Blue till den vackra, feminina Woodrose. Muggarna rymmer 25 cl och har en diameter på 8 cm och är 12 cm höga.

Presenten till generationer

De eleganta Plissé-termosmuggarna i färg är också perfekta presentidéer till allt från bröllop till födelsedagar och julkalendern. Och med sin hög kvalitet och vackra design är det en present som kan ges från en generation till nästa.

Som allt porslin från Pillivuyt är Plissé reptåligt och tål maskindisk, frys, mikrovågsugn och snabba temperaturförändringar. Igen och igen och igen …

Mer av...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023