Oumbärligt tillbehör - Keep Cool-termosflaska och To Go Click-termosmug

Återanvändbara dricksflaskor och termosmuggar har i takt med ökat fokus på klimat och miljö nästan blivit en oumbärlig vardagsaccessoar i linje med solglasögon och plånböcker. De ska matcha vår personliga stil och utseende och det ska finnas många färger att välja mellan.

I höst kommer muggen To Go Click och dricksflaskan Keep Cool i en varm ”soft bark”-färg. En naturlig och lugn färg som matchar många av de andra nyanserna vi ser på
modescenen i höst.

To Go Click-termosmuggen och Keep Cool-termosdrickflaskan låter dig njuta av både varma och kalla drycker på väg till och från jobbet, i bilen, på barnvagnspromenaden, när du handlar eller när du är på språng. Både dricksflaskan och termosmuggen är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål i dubbla lager. Den stora varianten av termosmuggen har vakuum som optimerar termoseffekten, så att favoritdrycken kan hålla temperaturen i många timmar – perfekt för bilresan eller den långa skogspromenaden. To Go Click är smart design och funktionalitet i en mugg: Med ett lätt tryck på toppen
öppnas muggen och det går att dricka ur den från vilken sida som helst. Tryck igen och To Go Click stängs.

Keep Cool är en vacker och robust termosdrickflaska som ser till att vatten, juice eller smoothies behåller sin temperatur och är god och kall även när flaskan har legat i väskan i flera timmar. Den prisbelönta termosen är designad av den italienska designduon Debiasi Sandri och är med sitt mjuka formspråk en stilren accessoar för vardagen.

De nya versionerna av To Go Click och Keep Cool är tillgängliga från och med september, och med ännu fler färger i sortimentet är det lätt att hitta en som matchar ens personliga stil.

Mer av...

05.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Låt maten stå i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

29.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

23.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

En modern klassiker

21.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Vakna upp från en god natts sömn

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023