Nytt skandinaviskt designuniversum

Designbase samlar nu den skandinaviska design- och inredningsbranschen.

Under titeln ”Forum för den skandinaviska design- och inredningsbranschen” återlanseras och reformeras Designbase i Sverige, Norge och Danmark under det första kvartalet 2023. Det betyder att vi lanserar ett nytt och samlat medielandskap med en ny utgivningsplan för de tre länderna. Målet är att bli ännu mer relevanta och närvarande för våra läsare.

Återlanseringen av Designbase bjuder bland annat på en ny magasinlayout och ett förnyat fokus, där hela den skandinaviska design- och inredningsbranschen betraktas som en övergripande och enad bransch. Dessutom kompletteras de traditionella temaplanerna med pop up specialteman som utvecklas allt eftersom, och som ligger till grund för skiftet mot ett mer organiskt medie som går mer på djupet, blir mer träffsäkert och som kan reagera snabbare på nya tendenser och branschutvecklingar.

Designen har (i alla kanaler) tagits fram med inspiration från internationella magasin och de senaste tendenserna inom digital design. I alla mediekanaler gör vi plats för inspirerande och engagerande innehåll, som beskriver tidens trender och tendenser och de många nya produkter som hela tiden hamnar på butikshyllorna – paketerat i ett snyggt coffee table-format och digital excellens.

”Designbase-partner och annonsörer behöver helt enkelt få mer plats i nya digitala format och fler kreativa möjligheter att placera både företag, varumärken och  produkter i en skandinavisk kontext. Sammanslagningen av de digitala plattformarna kommer också att ge ett större tillskott av trafik till fördel för annonsörer och partner”, säger Rasmus Brylle, vd på Horisont Gruppen a/s, som ger ut Designbase.

mer av...

05.12.2023Designbase.se

Hos Christmasworld är grönt det nya rött, guld och glitter

05.12.2023Designbase.se

Fäll ihop

05.12.2023Designbase.se

Kärlek och bra råvaror

04.12.2023Designbase.se

Heimtextil lanserar standardiseringsverktyg för alla textilarrangemang

04.12.2023Designbase.se

Allt är marmor

01.12.2023Designbase.se

Festliga presentidéer

30.11.2023Designbase.se

Skandinaviska skönheter

29.11.2023Designbase.se

Designföretag går samman om en möbel med harmonisk fusion

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023