Nyheter kryddade med kvalitet från Morsø

Höstens nyheter från Morsø bjuder på eleganta köksredskap för salt, peppar och kryddor. Och så finns det nyheter i den exklusiva Foresta-serien med elegant köksutrustning i smakfull design och kvalitetsmaterialen rostfritt stål och FSC®-certifierad ek.

Foto: F&H Group

På italienska betyder Foresta skog, och starkt ekträ är också det centrala materialet i Foresta-serien, där Morsø nu lanserar ett ostset med tre knivar – som ett perfekt tillbehör till ostbrickan. Setet kommer i en elegant presentförpackning, som innehåller instruktioner om hur du behandlar det vackra ekträet.

Krydda tillvaron

Med den nya keramiska CrushGrind®-kvarnen blir det enklare än någonsin att krydda tillvaron. Pepparkvarnen, som är formgiven av Jakob Wagner, är utformad för att mala både peppar och alla andra typer av torkade kryddor och örter.

Det är enkelt att justera kvarnen för att få önskad malningsgrad och frigöra alla aromer. Pepparkvarnen är tillverkad i FSC®-certifierad ek, har en diameter på 6,5 cm och är 29 cm hög. 25 års garanti på de keramiska delarna.

Vackert komplement

Som ett komplement till pepparkvarnen har Jacob Wagner Studio-Morsø designat ett dekorativt salt- och pepparströset och ett vackert saltkar med lock. Båda är också tillverkade av FSC®-certifierad ek och kan användas i köket och på matbordet - och saltkaret även för kryddor och örter.

Saltkaret har en diameter på 10 cm, är 5 cm högt och locket passar perfekt som hållare för pepparkvarnen. Salt- och pepparströsset är 7 cm högt och är liksom ostsetet, pepparkvarnen och saltkaret ett elegant uttryck för Morsøs höga kvalitet när det gäller design och material.

Trädelarna i artiklarna är FSC®-certifierad ek (FSC-C166612).

Foto: F&H Group

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023