Nyheter i Toulouse-serien

NYHET: Med de tre nya tilläggen till Pillivuyts Toulouse-serie är det nu ännu enklare att skapa en bordsdukning utöver det vanliga.

Den populära serien med den vackra plisseringen i bottnen utökas med tallrikar av två nya storlekar och en elegant skål som fulländar dukningen.

En vacker bordsdukning handlar både om en fantastisk stil och mycket personlighet - två egenskaper som Pillivuyts senaste Toulouse-porslin har gott om. Toulouse blev först känd för sina eleganta fat med handtag, designade av de kända franska formgivarna från Sismo Studio. Sedan dess har det tillkommit fler fat, tallrikar och skålar i serien.

Servera med stil

Toulouse-serien utökas nu med tre spännande nyheter: två nya, vackra tallrikar i en utmärkt storlek för middagsbordet samt en elegant skål. Skålens storlek gör den idealisk för stekt potatis, färsk sallad eller andra tillbehör. De tre nyheter gör det nu ännu enklare att duka ett personligt och modernt bord.

Stark i ugnen, vacker på bordet

Porslinet i Toulouse-serien är ugnssäkert och du kan därför både använda porslinet i ugnen, mikrovågsugnen, på spisen och grillen när du till exempel ska göra något läckert litet tillbehör till steken. Har du en färdiglagad rätt i frysen, kan du flytta en maträtt direkt från frysen till ugnen eftersom Toulouse tål termisk chock (-30°C till +350°C) precis som allt annat från Pillivuyt.

Det finns nämligen en skillnad mellan olika porslinsserviser. Det finns en stor variation av produktionsmetoder och dessa påverkar porslinets styrka och hållbarhet. Pillivuyt producerar själv den unika porslinsmassan som bränns vid mycket höga temperaturer på upp till 1400°C. Därmed blir porslinet extremt stark och extra motståndskraftigt mot stötar och slag.


Sedan 1818 har Pillivuyt producerat klassiskt franskt porslin med en väldigt speciell teknik. Pillivuyt är fransk elegans i kombination med en unik kvalitet när det gäller form, funktion och styrka. Hållbar över tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ugnsfast

• Stark i köket - vacker på bordet

Toulouse tallrikar, rek. pris från 299,00 kr.

Toulouse skål, rek. pris 379,00 kr.

Hitta nyheterna i Pillivuyt Toulouse och återförsäljarlistan på sebastian.se

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023