Nya vackra snölandskap från Pillivuyt

Vinter är en vacker och poetisk servis som Pillivuyt har skapat i samarbete med designern Dorthe Mathiesen.

Fokus för designerns vackra, pudriga färger och grafiska linjer är nordiska vinterlandskap – som nu öppnas upp i tre nya, dekorativa nyheter i Vinter-serien.

Dorthe Mathiesen står bakom pappers- och designstudion ViSSEVASSE. Med servisen Vinter berättar hon härliga äventyr med fina detaljer, som handlar om förväntansfulla barn som åker skridskor, frostiga klara dagar då julgranen ska huggas, och vinternöjen med vänner och familjen i vackra vinterlandskap.

Perfekt på julbordet

Den magiska Vinter-servisen skapades ursprungligen med samma formar som Toulouse-serien, som har blivit en ikonisk del av Pillivuyts historia. Den här gången är det de rektangulära faten från Plissé-servisen, känd för sin karakteristiska plissering, som utgör bakgrunden för Vinter-nyheterna.

Servisen med de enkla och eleganta vita kanterna pryder varje novemberfest eller vinterfödelsedag – och den är naturligtvis perfekt på julbordet. Vinter gör sig fint för sig själv, men den är också otroligt vacker tillsammans med Pillivuyts andra vita tallrikar.

Funktion och hållbarhet

Nyheter i Vinter-servisen är ett rektangulärt fat som är 36 cm långt och 12 cm brett, ett rektangulärt fat med samma bredd, men med en längd på 18 cm, samt en vacker skål som rymmer 1,2 liter och har en diameter på 20 cm.

Pillivuyt har i mer än 200 år varit känt för att göra vackert och funktionellt porslin som är tillräckligt starkt för att gå i arv generation efter generation. Den ugnsfasta servisen Vinter är inget undantag.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023