Nya fyrkantiga frestelser från Blomsterbergs

Våren bjuder naturligtvis på en lång rad söta nyheter från Blomsterbergs universum av fin bakutrustning.

Nya fyrkantiga frestelser från Blomsterbergs.

Det senaste skottet på kakaoträdet av chokladformar är – bokstavligen – som gjord för fyrkantiga frestelser, medan den nya, stora bakformen i silikon är perfekt till klassiker som brownies.

Med vårsolen snart i horisonten är det dags att njuta av små, söta saker och majestätiska mästerverk med solen i ansiktet och högt på himlen. Mette Blomsterberg håller god stämning och har plats för glädje året runt men hon är också känd för att stenhårt satsa på ett vackert och professionellt fantastiskt resultat – både med enkla bakverk och med mer krävande efterrätter och tårtor. Med nyheterna från Blomsterbergs får hemmakonditorn nu effektiv hjälp att uppnå samma professionella uttryck.

Fyllda frestelser

Den nya, professionella chokladformen i hårdplast gör det enkelt att skapa eleganta och fyllda praliner som sticker ut. Den eleganta fyrkantiga formen blir en kontrast till chokladens runda smak.

Formen ska endast rengöras med varmt vatten, inget diskmedel, torkas lätt med kökshandduk och sedan lufttorka helt. Sedan poleras den med bomull innan den tempererade chokladen får utgöra ramen för dina egna fyllda, fyrkantiga frestelser. Formen är L 27,5 x B 13,5 x H 2,4 cm.

Sätt tänderna i söta klassiker

Med den nya, stora rektangulära bakformen från Blomsterbergs kan du skämma bort familj och vänner genom att låta dem sätta tänderna i klassiska och älskade långpannekakor. Formen passar även perfekt till exempelvis stora bröd och brytbröd samt maträtter som lasagne.

Formen är tillverkad i silikon, har en stabiliserande stålkant och är L 39 x B 25 x H 6 cm. Det mjuka silikonet gör det enkelt att få ut färdiga bakverk ur formen och den tål både diskmaskin, ugn och att förvaras i frysen. Ännu en produkt i kompromisslös kvalitet för alla som brinner för sinnlighet, lyx och njutning.

Mer av...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Blomsterbergs får kreativiteten att blomstra

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känn sommarkänslan med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

En solid tolkning av en modern klassiker

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023