Nordisk design och finsk snabbmat med en twist

Stilren pop up-restaurang under Stockholm Design Week.

EGG och Made by Choice öppnar pop up-restaurang under Stockholm Design Week..

EGG är ett nytt finskt restaurangkoncept, i regi av Michelinkrögaren Jouni Toivanen, som vill förnya snabbmatskulturen med hälsosamma och lokalproducerade omeletter. Under Stockholm Design Week öppnar företaget, tillsammans med det prisbelönta designhuset Made By Choice, en pop up-restaurang och showroom på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan. ”En viktig del i konceptet EGG är att genomföra våra idéer gemensamt med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet. Genom att samarbeta med Made By Choice kan vi erbjuda våra besökare en helhetsupplevelse som lockar både öga och gom”, säger Ossi Paloneva, köksmästare och medgrundare till EGG. Öppettiderna för pop up-restaurangen på Kornhamnstorg är: 5-8 februari, 12-21 (för bransch och press) samt den 9-10 februari, 9-21 (öppet för allmänheten).

-JBE

Relaterat innehåll

04.10.2024Designbase.se

Innovativ och spännande design på årets Paris Design Week

03.10.2024Designbase.se

Ny chef för spoga+gafa

05.07.2024Witt Hvidevarer A/S

Sponsrad

”Bästa pizzaugnen” – nu i en mindre modell

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

06.06.2024J.A Sundqvist AB

Sponsrad

TID FÖR GRILLAT

28.05.2024Familianna Denmark ApS

Sponsrad

Familianna: En blandning av dansk design och spansk inspiration

29.04.2024Designbase.se

Det vackert dukade bordet

29.04.2024Designbase.se

Ambiente Trends 24+: En iscensättning av tystnadens lyx, nya kompositioner och digitala innovationer

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023