Nordisk design och finsk snabbmat med en twist

Stilren pop up-restaurang under Stockholm Design Week.

EGG och Made by Choice öppnar pop up-restaurang under Stockholm Design Week..

EGG är ett nytt finskt restaurangkoncept, i regi av Michelinkrögaren Jouni Toivanen, som vill förnya snabbmatskulturen med hälsosamma och lokalproducerade omeletter. Under Stockholm Design Week öppnar företaget, tillsammans med det prisbelönta designhuset Made By Choice, en pop up-restaurang och showroom på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan. ”En viktig del i konceptet EGG är att genomföra våra idéer gemensamt med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet. Genom att samarbeta med Made By Choice kan vi erbjuda våra besökare en helhetsupplevelse som lockar både öga och gom”, säger Ossi Paloneva, köksmästare och medgrundare till EGG. Öppettiderna för pop up-restaurangen på Kornhamnstorg är: 5-8 februari, 12-21 (för bransch och press) samt den 9-10 februari, 9-21 (öppet för allmänheten).

-JBE

Relaterat innehåll

15.08.2025aida a/s

Sponsrad

Upplev färgstarka nyheter från LIFE IN COLOUR på Clarion Hotel i Stockholm

14.08.2025aida a/s

Sponsrad

Möt skandinaviska nyheter från RAW på Clarion Hotel i Stockholm

12.08.2025aida a/s

Sponsrad

Välkommen till Trine Kjærs universum

07.08.2025Witt Denmark A/S

Sponsrad

DECEMBERLYX MED SIGNATURE TEA ADVENTSKALENDER FRÅN TEMINISTERIET

04.08.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Juldukning – med plats för både tradition och lek

29.07.2025aida a/s

Sponsrad

Julens säkra presenttips: RAW Teak kvarnset med CrushGrind

23.07.2025aida a/s

Sponsrad

Ut i det blå med Confetti

15.07.2025aida a/s

Sponsrad

Sandy Beige på sommarbordet

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023