Nordisk design och finsk snabbmat med en twist

Stilren pop up-restaurang under Stockholm Design Week.

EGG och Made by Choice öppnar pop up-restaurang under Stockholm Design Week..

EGG är ett nytt finskt restaurangkoncept, i regi av Michelinkrögaren Jouni Toivanen, som vill förnya snabbmatskulturen med hälsosamma och lokalproducerade omeletter. Under Stockholm Design Week öppnar företaget, tillsammans med det prisbelönta designhuset Made By Choice, en pop up-restaurang och showroom på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan. ”En viktig del i konceptet EGG är att genomföra våra idéer gemensamt med andra som delar vår filosofi om hållbarhet, enkelhet och kvalitet. Genom att samarbeta med Made By Choice kan vi erbjuda våra besökare en helhetsupplevelse som lockar både öga och gom”, säger Ossi Paloneva, köksmästare och medgrundare till EGG. Öppettiderna för pop up-restaurangen på Kornhamnstorg är: 5-8 februari, 12-21 (för bransch och press) samt den 9-10 februari, 9-21 (öppet för allmänheten).

-JBE

Relaterat innehåll

29.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

EN KLASSIKER BLIR ALDRIG OMODERN

29.04.2025Hippie de Luxe

Sponsrad

Liberty lyser upp bordet med färg och form

29.04.2025Designbase.se

250 år av hantverk och design

28.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Zone Danmark presenterar den ultimata njutningen: söndagsbrickan

24.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Shoku - Servera vackert och enkelt

22.04.2025Hippie de Luxe

Sponsrad

Chicago – sofistikerad nostalgi från La Rochère

16.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Villa Collection Denmark lanserar Shoku: En hyllning till måltiden

15.04.2025F&H Group A/S

Sponsrad

Låt broderierna blomma på bordet

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023