Njut av läckra Lissabon med Lyngby Glas

Med det nya karaffsetet Lissabon sätter Lyngby Glas stämningen för avslappnade mysstunder tillsammans med vänner och familj. Duka upp för umgänge och njutning med den stiliga karaffen och de vackra, matchande glasen.

Alfama är Lissabons äldsta stadsdel, ett traditionellt och stämningsfullt kvarter med smala gränder, tvätt som hänger över gatan och mängder av små, mysiga restauranger med uteservering. Med det eleganta karaffsetet Lissabon skapar du enkelt din egen version av tillbakalutad sydländsk atmosfär – såväl inne som ute.

Glasklar gästfrihet

Portugiserna är kända för sin stora gästfrihet och aptit på livet. God mat och härliga drycker är en viktig del av vardagen för det leende, avslappnade och välkomnande folket.

Välkomnande är även Lissabon från Lyngby Glas, som är perfekt för servering av läckra förfriskningar. Glasen ligger bra i handen, är goda att dricka ur och vackra att se på – och designens fina och enkla linjer går igen i setets karaff.

Enkelt och bekvämt

Portugals nationaldryck är portvin, men landet erbjuder även en mängd spännande specialöl. Och oavsett om du är sugen på en kall öl, ett glas bubblande mineralvatten eller lite hemgjord päronsaft är Lissabon det självklara valet.

Karaffen rymmer 1 liter och har en stor öppning så att du enkelt kan lägga i isbitar, limeskivor eller en örtkvist. Setet innehåller fyra glas, som vart och ett rymmer 35 cl.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023