Naturlig look i köket

Välkommen till nyhetsvisning på Clarion Hotel Sign i Stockholm mellan den 24-26 augusti.

Köket är hjärtat i många hem och den plats där familjelivet äger rum. Det läggs ner tid och resurser på att inreda och skapa en personlig stil. Det man omger sig av i vardagen ska också leva upp till de krav man ställer på estetik, funktionalitet och kvalitet.

Emma-kollektionen är känd för sina rena linjer och innovativa materialkombinationer med trä, stål och stengods och har blivit en riktig designklassiker i köket och på bordet. Nu lanseras seriens vattenkokare och termoskannor för te och kaffe med en mjuk, taktil sandfärgad yta.

Den naturliga looken kompletterar såväl ljusa skandinaviska interiörer som de nya köken i mörka toner som blir alltmer populära. Både Emma vattenkokare samt termoskannorna för kaffe och te är producerade i rostfritt stål med en snygg, matt sandfärgad lackering.

Handtaget i bokträ ger kannorna det nordiska signumet och den organiska formen ger en fin kontrast mot den stilrena kannan. Emma termoskanna är lätt att använda. Med ett enkelt klick på locket öppnas och stängs kannan. Te-termoskannan har dessutom ett inbyggt smartfilter som ser till att teet slutar bryggas genom en enkel vridning på kannans topp - säg farväl till bittert te och spill från blöta tepåsar.

Emma vattenkokare är en väldesignad kanna som man kan låta stå framme på köksbordet när den används. Vattenkokaren kokar snabbt upp vattnet, både till en kopp eller för en hel kanna te eller kaffe. Genom den funktionella designen kan vattenkokaren placeras i 360° på foten och den är även försedd med ett uttagbart kalkfilter.

Kannan har en torrkokningssäkring och stängs automatiskt av när vattnet har nått kokpunkten. Vattenkokaren har dessutom en isolerande dubbelvägg som betyder att vattenkokaren känns mindre varm utvändigt än många andra vattenkokare.

Mer av...

05.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Låt maten stå i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

29.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

23.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

En modern klassiker

21.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Vakna upp från en god natts sömn

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023