Modern och klassisk Pilastro-serie

Det klara glaset och den räfflade designen skapar en vacker och tidlös uttryck.

Foto: Stelton

Pilastro-serien från Stelton är designad för att inspirera en modern, klassisk stil och lägga till elegans på varje bord. Pilastro tål diskmaskin, vilket gör den idealisk för både daglig användning och speciella tillfällen. Det klara glaset och den räfflade designen skapar en vacker och tidlös uttryck.

Designer Francis Cayouette är en kanadensisk designer med utbildning från Montreal och Paris. Hans designstudio, Unit10 Design, som är beläget i Köpenhamn, har funnits sedan 1999. Francis samarbetar med skandinaviska och internationella företag för produktutveckling och har skapat både stora och små produktserier. Francis har designat ett brett utbud av produkter, inklusive hemtillbehör, förvaringsenheter och smakfulla livsstilsprodukter. Han fokuserar alltid på behovet istället för bara själva produkten.

Nytt i serien är Pilastro serveringsskål, perfekt för att servera sallader, frukt eller som en dekorativ skål på köks- eller matbordet. Skålen har en formspråk som passar in i de flesta moderna hem och kompletterar varje servis. Pilastro-serien är inspirerad av den eleganta och funktionella Art déco-stilen från 1920-talet. Genom att blanda serveringsskålen med resten av Pilastro-serien kan du fullända det räfflade glasuttrycket och skapa en harmonisk bordsdukning. Serveringsskålen kan också staplas, vilket gör den praktisk och platsbesparande.

Nytt är även Pilastro tapasset. Setet består av tre skålar och en liten skål. Skålarna fungerar även utmärkt för personligt presenterade desserter.

www.stelton.dk
-PF

Relaterat innehåll

12.07.2024Designbase.se

Ökning av konkurser i juni

09.07.2024Designbase.se

Möbelbranschens klimatutmaning: "Vill du behålla kunderna? Tänk cirkulärt!"

26.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Jacob Jensen har fått ett nytt varumärke och omtolkas

14.06.2024Designbase.se

Ny distributionsstrategi hos Microplane

10.06.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Vikten av en vass kniv i köket

27.05.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Sommarmys På Terrassen

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

13.05.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Innovativa Isbrickformar

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023