Mepals Mio är en säker hit

Många föräldrar har förmodligen själva haft en lunchlåda från Mepal i grundskolan. Mepal är nämligen en klassiker, som både till sitt utseende och materialvalen är synonym med hållbarhet.

Mepal Mio.

Muggar, barnglas och matskedar till familjens yngsta matälskare. Nybörjartallrik med sked samt bestick och servis med motiv av giraffer, noshörningar, Musse Pigg och kaninen Miffy. Kollektionen Mepal Mio erbjuder allt – men är fri från BPA (Bisfenol A). Kemikalien BPA används annars ofta i plastbehållare för mat och dryck, som vattenflaskor och matlådor, men med Mepal Mio kan alla föräldrar och mor- och farföräldrar tryggt servera åt familjens minstingar.

Pedagogisk självständighet

Kan själv! Vill själv! De flesta föräldrar känner garanterat igen sig i de situationer där deras lilla ögonsten sätter sig på tvären och det med en vilja av stål. Ibland kan det vara tålamodsprövande. Men de innovativa Mepal Mio-produkterna har utvecklats för just guldklimpar med en stark egen vilja och gör det lättare för de allra minsta att vara självständiga – så att de snabbare lär sig äta och dricka utan hjälp.

Första steget på vägen kan t.ex. vara en droppfri pipmugg från Mio. Den är läckage- och droppfri och kan vändas upp och ned och vinklas åt sidan att läcka. Den har två pipar, så det finns med andra ord ingen rätt eller fel sida – och så har den en mycket speciell detalj: Piparna är så korta som möjligt för en hälsosammare mun- och tandutveckling.

Färgrik funktion

De innovativa produkterna har dessutom utvecklats för att vara hygieniska, och tallrikar med halkfri botten, låg vikt och hög kant gör det enkelt för de minsta att äta själva. Och enkelt för deras föräldrar att ge dem en hjälpande hand om det skulle behövas.

Att äta är något man gör med sina sinnen. Mepal Mio tränar de yngsta familjemedlemmarnas sinnen med sina färgglada motiv, och gör det enkelt och säkert att vara mamma och pappa. Kollektionen tål både maskindisk och mikrovågsugn och den lämpar sig på alla sätt för kontakt med livsmedel – och så är den tillräckligt hållbar att bygga mängder av oförglömliga minnen på.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023