Massor av charm från Villa Collection Denmark

Hantverk i läcker kvalitet. Det är porslinsserien Fjord från Villa Collection Denmark som nu adderar en stor tallrik till sortimentet av serviser som är kända för sina fantastiska färger och ytor. Bokstavligt talat. För det finns inte två porslinsföremål

Beräknat leveransdatum: vår 2023.

De nya tallrikarna passar fint in i Fjord-serien, där varje mugg, kopp eller tallrik är ett stycke unikt hantverk – skapad för att sätta både fantastiska ögonblick och små andningshål i framstående estetiskt perspektiv.

Vacker finish

Fjords look beror på en så kallad reaktiv glasyr, som ger varje tallrik eller kopp en särprägel beroende på form, placering i ugnen och naturligtvis ugnstemperaturen. Utseendet förstärks av att glasyren appliceras för hand.

Det gäller naturligtvis också den nya tallriken i serien, som har en diameter på 26,5 cm och en kanthöjd på 1,9 cm. Tallriken finns i fyra vackra färger som matchar den skandinaviska heminredningstrenden perfekt.

Vackert dova färger

En lunch på terrassen eller en middag i skenet av stearinljus på årets första varma kvällar. Fjord kan användas både till vardags och vid livets festliga höjdpunkter – och färgerna blå, creme, grön och svart metallic passar också perfekt tillsammans.

Förutom att kombinera olika färger och Fjord-produkter, inbjuder textur och nyanser också till att mixa och matcha fritt med Evig-serien, som också är känd för sina vackra, dova färger – och som har samma unika charm som Fjord.

Mer av...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

EN NY KLASSIKER PÅ BORDET FRÅN LYNGBY GLAS

27.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

KOM I JULSTÄMNING MED HOPTIMIST

26.06.2024F&H Group A/S

Sponsrad

DUKA JULBORDET MED SÖDAHL

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023