Magisk elegans från Lyngby Glas

Om man har tur kan augusti och september bjuda på en indiansommar som övergår i höstens egna vackra färgnyanser. Blommiga färgnyanser hittar du även i nyheten Torino från Lyngby Glas. En serie vackra, färgglada glas som utstrålar elegant lätthet men som samtidigt är otroligt hållbara.

Foto: F&H Group

Vid berget Supergas fot ligger vackra Turin med sitt kungliga palats, sin aristokratiska arkitektur och sin eleganta estetik. En estetisk skönhet blandad med massor av livsglädje som bland annat tar sig uttryck i de många chokladbutikerna och färgstrålande nattklubbarna.

Lätt, lekfull och levande

Turinborna älskar att dansa och njuta av livet. Lekfull livsglädje är också fokuspunkten för serien Torino, som blandar färgerna rosa, blått och grönt med klart glas i en serie vackra kombinationer som lyfter varje bord.

Det påminner nästan om magi, men det starka och ändå lätta borsilikatglaset gör serien reptålig, och den tål allt från frys till mikrovågsugn, temperaturer på upp till 300 grader och diskmaskin. Torino är dessutom inte bara vacker i vitrinskåpet. Den är även praktisk, eftersom det går att stapla glasen.

Kul och stämningsfullt

Njut av hösten med en kopp rykande varmt te eller läckert iskaffe. De vackra Torino-glasen tål allt och skapar inte bara en kul, intim mysig känsla runt bordet, utan tillför även lite edge till ett glas gott vin.

Torino-kannan rymmer 1,1 liter medan dricksglasen rymmer upp till 40 cl. Det lilla shotglaset, som även kan användas som äggkopp, rymmer 6 cl, och vinglaset rymmer 30 cl. Blanda olika mönster och färger för att skapa en vacker och unik stämning som passar perfekt till vardags och till fest.

Mer av...

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

HOLM serverar klassiska nyheter

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda naturnyheter från Villa Styles

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Varma nyheter från Södahl

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Handgjorda designpärlor från Villa Collection Denmark

30.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Goda nyheter för alla som vill ha ett säkert grepp om vardagen

29.11.2023Zone Denmark

Sponsrad

Solida prylar från HOLM

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023