Mångfald och poesi från Blomsterbergs

Formen av en droppe är i det närmaste poetisk och när den tar sig formen som Blomsterbergs vackra porslinsskålar är ingen oberörd. Blomsterbergs signaturskålar kan mer än bara se bra ut. Så klart.

Blomsterbergs Droppskål.

Perfektionistisk, glad och talför. Mette Blomsterberg är känd för många saker – inte minst för att vara en kvinna med stor aptit för att skämma bort både sig själv och andra med läckra smakupplevelser. Sensualitet och lyx, som också gärna ska serveras smakfullt. Det kan till exempel vara i dessa funktionella droppskålar.

Många användningsområden

De droppformade porslinsskålarna ger både enkel elegans och en gnutta poesi till ett väldukat middagsbord eller lunchen i sommarstugan. Eller helt enkelt till frukosten på en annars grå måndagsmorgon, så att du kan göra vardagen speciell. Kombinera dem med annat porslin och låt droppformen bryta av de klassiska runda formerna på ett vackert sätt.

Mångsidighet är nämligen nyckelordet för de vackra droppskålarna. De kan även användas som djup tallrik till en portion havregrynsgröt med bär eller för att förbereda innan du ska baka något gott – droppformens spets gör att du enkelt och praktiskt kan hälla ut ingredienserna.

Möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. 

Vacker till både nyttigt och sött

De vackra skålarna smyckar inte bara bordet utan får även maten att se extra god ut. Det gäller oavsett om droppskålarna används till mandlar eller oliver till fördrinken, till iskall sorbet eller andra efterrätter, till fredagsgodiset eller som skålar på salladsbuffén.

Skålen är designad i ugnsfast, vitt porslin som tål mikrovågsugn och maskindisk och finns i 4 användbara storlekar: 13, 20, 24 och 28 cm.

Som alltid kan Blomsterbergs kunder vara säkra på att de får en produkt med hög kvalitet, stor professionalism och god smak. På alla sätt.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023