Mät rätt med Rosti

Med måttserien Mensura gör Rosti vardagen enkel – och den gör det enkelt att mäta rätt när du bakar och lagar mat.

Rosti Mensura.

Den nya serien består av en mätkanna på 1,0 liter, ett decilitermått och en måttsked, som både kan köpas som ett set eller var och en för sig.

Den nya måttserien Mensura är ännu ett exempel på Rostis starka fokus på formfulländad funktionalitet. Alla tre produkter i serien kombinerar enkel och intuitiv funktionalitet med en klassisk design skapad av Halskov & Dalsgaard Design.

Kvalitet på kokpunkten

Mätkannan, decilitermåttet och måttskeden har alla en markering mitt på som delar in skeden i ett mått för tesked respektive matsked. Måttskeden har dessutom ett långt skaft som gör det enkelt att ta t.ex. socker och mjöl direkt från påsen.

Decilitermåttet är indelat i en halv/hel deciliter, mätkannan i en halv/hel liter. Alla tre produkterna är gjorda i materialet SAN, som är transparent, slitstarkt och tål maskindisk. Dessutom har Mensura-mätkannan den unika egenskapen att den tål kokande vatten.

Massor av mått

Som en del av mätkannans funktionalitet har den måttindikeringar för ml, cups och oz samt för mjöl, ris och socker – och måttskeden och decilitermåttet kan enkelt förvaras i kannan så att setet tar minimalt med plats när det inte används.

Den nya Mensura-måttserien finns i en transparent version eller i de eleganta färgerna Dusty blue och Nordic green. Oavsett färg gör nyheten från Rosti det enkelt och intuitivt att mäta rätt i vardagen.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023