Lyxig stillhet och rustik njutning med Södahl

Dagarna har redan blivit längre och även om kylan fortfarande håller kvar sitt grepp är våren på väg. Det innebär mer utomhusliv.

Södahl Outdoor.

Med Södahls nya härliga sittdynor och bordstabletter kan man redan tidigt på våren duka upp till ren njutning i orangeriet – eller i en vindstilla vrå på altanen eller terrassen.

Nu börjar vårkänslorna spritta i oss. Vi glädjer oss åt att se grönskan knoppas och att kunna bjuda goda vänner till kolonilotten på lunch. Södahls utomhussortiment talar direkt till dagens trender med en vacker och avslappnad bohemisk atmosfär. Här är fokus på rustik enkelhet i kombination med hög kvalitet på både design och material.

Hållbar livsnjutning

En vacker bordstablett kan sätta pricken över ”i” i ”livsnjutning”. Södahls utomhussortiment handlar just om avslappnad livsnjutning, där vacker stil och hållbara material ramar in den alldeles särskilda utomhusatmosfär som vi varje vinter längtar efter.

De fina bordstabletterna ser inte heller bara bra ut. De är dessutom OEKO-TEX® Standard 100-certifierade, så kunden kan vara säker på att bordstabletterna inte innehåller hälsovådliga ämnen.

Utomhusoaser

Sittdynan Match finns i färgerna Sky Blue, Tea Green, Khaki, Beige, Brown och Ash – och matchar därmed naturens egna vackra men dämpade färger. Dynorna är perfekta för att skapa små, mysiga utomhusoaser men passar lika bra på en bänk i entrén eller köket.

Match-dynorna passar också fint till Södahls bordstabletter för utomhusbruk, som finns i färgkombinationerna White/grey, Brown/black och Ash/beige. Dynorna, som är 40 x 40 cm och av 100 % bomull, inbjuder med sin komfort till att användas varje dag – och med sitt vackra utseende till att älskas. Länge.

Mer av...

05.03.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Fler färger och känslor från Hoptimist

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023