Lyxig stillhet och rustik njutning med Södahl

Dagarna har redan blivit längre och även om kylan fortfarande håller kvar sitt grepp är våren på väg. Det innebär mer utomhusliv.

Södahl Outdoor.

Med Södahls nya härliga sittdynor och bordstabletter kan man redan tidigt på våren duka upp till ren njutning i orangeriet – eller i en vindstilla vrå på altanen eller terrassen.

Nu börjar vårkänslorna spritta i oss. Vi glädjer oss åt att se grönskan knoppas och att kunna bjuda goda vänner till kolonilotten på lunch. Södahls utomhussortiment talar direkt till dagens trender med en vacker och avslappnad bohemisk atmosfär. Här är fokus på rustik enkelhet i kombination med hög kvalitet på både design och material.

Hållbar livsnjutning

En vacker bordstablett kan sätta pricken över ”i” i ”livsnjutning”. Södahls utomhussortiment handlar just om avslappnad livsnjutning, där vacker stil och hållbara material ramar in den alldeles särskilda utomhusatmosfär som vi varje vinter längtar efter.

De fina bordstabletterna ser inte heller bara bra ut. De är dessutom OEKO-TEX® Standard 100-certifierade, så kunden kan vara säker på att bordstabletterna inte innehåller hälsovådliga ämnen.

Utomhusoaser

Sittdynan Match finns i färgerna Sky Blue, Tea Green, Khaki, Beige, Brown och Ash – och matchar därmed naturens egna vackra men dämpade färger. Dynorna är perfekta för att skapa små, mysiga utomhusoaser men passar lika bra på en bänk i entrén eller köket.

Match-dynorna passar också fint till Södahls bordstabletter för utomhusbruk, som finns i färgkombinationerna White/grey, Brown/black och Ash/beige. Dynorna, som är 40 x 40 cm och av 100 % bomull, inbjuder med sin komfort till att användas varje dag – och med sitt vackra utseende till att älskas. Länge.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023