Lysande konstverk

Vackra utomhuslampor är som lysande skulpturer som skapar en alldeles speciell atmosfär i trädgården, på terrassen och balkongen. Eva Solos sortiment av lampor för kvällar under bar himmel är oemotståndliga och miljövänliga design som anpassar sig till alla behov av ljus och rymd.

Radient. Foto: Eva Solo

06.03.2024

Sponsrad

EVA SOLO

Det finns inget som långa kvällar ute i naturen. Även om mörkret bara varar en kort stund i de nordiska sommarnätterna kan det ändå vara nödvändigt – och behagligt – att ha tillgång till belysning utomhus. Eva Solo har skapat ett brett utbud av minimalistiska och skulpturala utomhuslampor som för tankarna till Skandinaviens förtrollande ljus.

Hos Eva Solo ställs höga krav på utomhuslampornas egenskaper. De måste vara anpassningsbara – på mer än ett sätt. Lampor skapade för livet utomhus måste först och främst kunna användas på många olika typer av ytor. De ska vara lätta att flytta runt och ta med sig, så att kvällar i det fria inte begränsas av brist på ljus.

Bra utomhusbelysning måste också kunna möta vilken stämning som helst med möjlighet att välja mellan flera ljusstyrkenivåer. Utrymmet spelar också en viktig roll, därför omfamnar Eva Solos sortiment lampdesigner i storlekar som passar till allt från den lilla balkongen och den stora trädgården till den långa uppfarten.

Sunlight lanterne. Foto: Eva Solo

Sätt fokus på miljön

En egenskap är särskilt viktig för Eva Solo: utomhusbelysning ska skapas med hänsyn till miljön. Därför är alla utomhuslampor antingen solcellsdrivna eller uppladdningsbara. Det gäller inte minst de populära SunLight och Radiant-kollektionerna.

Med ett namn som speglar förmågan att sprida ljus och värme skapar den skulpturala Radiant-lampan en härlig atmosfär under avkopplande kvällar utomhus. Radiant är en samling uppladdningsbara ljustillverkare som enkelt kan flyttas från plats till plats, beroende på var du vill njuta av de små timmarna. Det går att skapa ett väldigt personligt ljusuttryck med en kombination av lampor i olika storlekar som alla kompletterar varandra.

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Kollektionen har precis växt, så att Radiant nu finns i tre varianter, varav den senaste har skapats specifikt som en väderbeständig utomhuslampa. Tack vare lameller i slitstark plast tål den både fukt och låga temperaturer. De andra lamporna i kollektionen kan också enkelt tas med utomhus, men på grund av eklamellerna bör de inte stå utomhus över natten.

SunLight är namnet på Eva Solos samlingar av solcellslampor skapade för varje utomhustillfälle. I det mångsidiga sortimentet finns bordslampor, lyktor och spjut i olika designuttryck och storlekar. Gemensamt för dem alla är en diskret, matt vit lampskärm av plast eller glas, som tillför en mycket speciell lyster till kvällstimmarna utomhus.

De soldrivna lamporna är elegant skapade med dolda solceller som naturligt absorberar energi under dagen. Efter en dag i solen kan en SunLight-lampa ge upp till 20 timmars ljus. De möter Eva Solos krav på anpassningsförmåga och kan ställas in så att de slår på automatiskt när dagen rasar. SunLight-lamporna sparar också värdefull energi med en automatisk avstängningsfunktion som tänds efter 6 timmar – om du inte vill att de ljusa timmarna ska fortsätta.

Upplev Radiant and SunLight på www.evasolo.com

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Sommarens kulinariska utomhusupplevelser

Grillen är ute och det är dags att skapa trevliga kulinariska upplevelser i trädgården och på balkongen med familj och vänner. Därför är det också dags att skapa grillkul i de danska design- och inredningsbutikerna och det gäller allt från utekök till den lilla elgrillen till balkongen. Medan många danskar svär vid den välkända kolgrillen har andra fallit för gasolgrillen med dess fördelar. Vi inspirerar till trivsel i trädgården och ger bra information som kan föras vidare till de många konsumenter som ser fram emot att uppfylla sin sommardröm.

Mer av...

06.03.2024EVA SOLO

Sponsrad

Värm upp för kvällarna under bar himmel

06.03.2024EVA SOLO

Sponsrad

Lysande konstverk

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023