Ljusa och fräscha färger från naturen och vilda blommor

Med EM77 termoskannan, vattenkokaren och den ikoniska Stelton brödpåse är det varma kaffet eller teet och de varma bullarna redo att serveras.

Säsonens färger är inspirerade av naturen och vilda blommor. Termoskannan EM77 lanseras i färgerna Lupin och Sand, som kompletterar den befintliga färgen Dusty green.

Om du dukar till många har EM77 den fördelen att den har en slank och hög silhuett med liten bottenyta, vilket lämnar plats åt fler saker på bordet, samtidigt som termoskannan rymmer åtta koppar kaffe. Termoskannan med det genialiska vipplocket skapades 1977 av Erik Magnussen.

EM77 termoskannan är producerad i Danmark sedan 1977 och den ikoniska designen fortsätter att hålla kaffe och te varmt i flera timmar, runt om i världen. Kannans glasinsats kan bytas ut, om olyckan är framme, och alla kannans delar finns som reservdelar så att den får ett långt och hållbart liv.

Den fina brödpåsen i bomullskanvas, designad av Klaus Rath, är också fortfarande otroligt populär och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av genomtänkt design, olika färgkombinationer och massor av användningsmöjligheter har gjort denna brödpåse till en bästsäljare. Brödpåsen pryder sin plats på bordet, den är rymlig och tar nästan ingen plats i lådan eller skåpet när den inte används. Utöver bröd kan även brödpåsen användas för småsaker i badrummet, barnrummet

eller andra platser i hemmet där du behöver hålla ordning på dina ägodelar. Om brödpåsen blir smutsig är det bara att stoppa in den i tvättmaskinen.

Mer av...

05.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Låt maten stå i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponsrad

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Rytmisk design - Luna brödkorg och värmeljushållare

29.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Enkla muminmotiv - Mumin camping och present

23.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

En modern klassiker

21.09.2022Stelton A/S

Sponsrad

Vakna upp från en god natts sömn

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023