Ljus och lekfull design från Villa Collection Denmark

Konsthantverk är ett av de viktigaste inslagen om du vill skapa en personlig och stark atmosfär genom din heminredning.

Med de nya HVILS-vaserna och ljusstakarna LYNG och LYST lanserar Villa Collection Denmark ännu en gång unika produkter som passar de flesta hem.

Ett skandinaviskt uttryck med internationell twist. Det är den stil som Villa Collection Denmark är känd för, och de vackra HVILS-vaserna matchar den nordiska looken perfekt. I nordiskt mys ingår även levande ljus, som presenteras på ett vackert sätt i LYNG- och LYST-vasernas speciella design.

Munblåst elegans

Med sin eleganta kombination av tre lager klart, vitt och honungsfärgat glas får de munblåsta HVILS-vaserna ett uttryck som är både enkelt och exklusivt på samma gång. Vaserna är vackra med en bukett – eller en LED-lampa – men de är även vackra prydnadsföremål i sig själva. På bordet, på fönsterbrädan, på golvet.

Vasen med en diameter på 19 cm och höjden 34 cm har ett lager klarglas ytterst, medan det mellersta lagret är honungsfärgat och det innersta lagret är vitt. På vasen med en diameter på 21 cm och höjden 28,5 cm är det mellersta lagret vitt, medan det innersta lagret är honungsfärgat

Lekande lätt

Inspirationen till ljusstakarna, som har måtten 21 x 21 x 23 cm, är lekplatsens klätterställningar, där barn kan få utlopp för all sin energi. Det kreativt lekfulla går igen i den organiska designen och ljusens placering, med en liten förskjutning på höjden.

Den skulpturala ljusstaken LYNG finns i färgen sand, medan den svarta versionen av ljusstaken bär namnet LYST. Båda ljusstakarna är tillverkade i polyresin och är perfekta när du vill lyfta fram den avslappnade skandinaviska stilen med plats för lek – och massor av mys.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023