Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark har det du behöver för massor av mysiga stunder på hösten. Den supersnygga och funktionella HAV-lamporna med högtalare är som gjorda för att skapa en mysig stämning av skandinavisk skymning.

Foto: F&H Group

Kombinationen av funktion och stilren design med enkla linjer är själva sinnebilden av den skandinaviska designtraditionen som Villa Collection Denmark bygger på – med kreativ innovation och tillägg av en trendig, internationell touch. 

Ljudet av hav

Den smarta HAV-loungelampan har tagits fram i samarbete med Design Studio Swift Creative i Århus. HAV finns även som LED-lampa med högtalare och finns nu i en mindre storlek med handtag i färgerna grönt, rött eller sand. Den kan användas som lampa utan ljud, som högtalare utan ljus, eller ljus och ljud kombinerat.

Den trådlösa Bluetooth-högtalaren med varmvitt LED-ljus är IP44-godkänd och lämpar sig för utomhusbruk. För laddning medföljer en 1,5 m USB-kabel, där 5 timmars laddning ger 5–7 timmars drifttid. Lampan är 15,5 cm hög och har en diameter på 12,5 cm.

Foto: F&H Group

Denna artikel är en del av ett tema:

Tema: Njut av friluftsliv med Zone Denmark, Södahl och Villa Collection

Friluftsliv handlar om att ta in naturens lugn i vardagen, om att uppleva världen med alla sinnen och njuta av stunderna i trädgården, på terrassen eller runt brasan med vänner och familj.

Skapa den mysigaste miljön genom att inreda dig själv med vackra och praktiska trädgårdsmöbler, elegant utomhusbelysning som sätter precis rätt stämning och som dessutom ger dig möjlighet att njuta av musik under bar himmel och sist men inte minst, textilier i de finaste färgerna i formen. av dukar, kuddar och bordstabletter sätter pricken över i:et på din utomhusoas.

Zone Denmark, Södahl och Villa Collection skapar ramarna så att du kan njuta av livet utomhus i lugn och ro, oavsett om du sitter runt det stilla morgonkaffet under bar himmel eller njuter av cocktails en varm sommarkväll omgiven av otaliga stjärnor som lyser upp natten himmel.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023