Light + Building i samarbete med amerikanska LightFair

Första gången i Las Vegas i maj

Från Light Fair. Foto: Light + Building

Genom ett helt nytt samarbete med Nordamerikas största ljusmässa, LightFair, stärker Light + Building sitt varumärke på andra sidan Atlanten. Det innebär att Messe Frankfurt i framtiden kommer att samarbeta med International Association of Lighting Designers (IALD) och Illuminating Engineering Society (IES) för att planera både den årliga mässan och den tillhörande konferensen. Första upplagan av det nya samarbetet inom arkitektur och belysning äger rum 4-8. maj 2025 på Las Vegas Convention Center.

LightFair, som hålls i New York och Las Vegas, presenterar årligen montrar från mer än 500 utställande företag, och fokuserar på de senaste innovationerna, experimentella utställningsytor, nya produkter, nätverkande och omfattande möjligheter till kurser inom branschen i USA.

"Detta avtal anpassar organisationsförmågan hos Messe Frankfurt, känd för den största ljus- och byggteknikmässan i världen Light + Building, med IES och IALDs visionära inställning till kommersiell belysningsteknik. Våra gemensamma synergier representerar ett betydande steg mot att driva fart i branschen, och lovar en oöverträffad plattform för proffs, innovatörer och andra intressenter”, förklarar Constantin von Vieregge, VD och koncernchef för Messe Frankfurts amerikanska dotterbolag Messe Frankfurt Inc. i ett pressmeddelande.

Light + Building är världens ledande mässa för belysning och byggteknik. Med det nya samarbetet med LightFair kan Light + Building nu skryta med att samarbeta med så många som 13 andra mässevenemang runt om i världen.

-IDL

Relaterat innehåll

14.05.2024Designbase.se

Koelnmesse i nytt samarbete med Colombias ledande designmässa

14.05.2024Designbase.se

Här är årets ledande norska designföretag

11.04.2024Designbase.se

Ny produkt ska kunna ersätta läder i textilproduktion

21.03.2024Designbase.se

Light + Building i samarbete med amerikanska LightFair

06.03.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

28.02.2024Designbase.se

Innovation präglade Stockholm Furniture Fair 2024

15.02.2024Designbase.se

Exklusivt barnmöbelmärke vinner designpris på Formland

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023