Kreativa kontraster från Södahl

Naturen står i fokus för Södahls formgivare, som hämtar inspiration från allt från motiv och material till färger och organiska former i naturen. Det syns tydligt i de nya Contrast-handdukarna, som ger naturens lugna tidlöshet en modern twist.

Södahl Contrast.

Som alltid är materialkvaliteten hög hos Södahl, som med Contrast-handdukarna lanserar ännu en enkel och snygg design. De nya handdukarna är en symbol för välbefinnande i vardagen, eftersom Contrast inte bara är bekväma med hög mysfaktor, utan också ger hemmet en kreativ boost. 

En rak linje till Line

Den ofärgade looken av rå och naturliga fibrer ger Contrast-serien ett avslappnat och modernt uttryck, vilket understryks av strukturen med sina smala, vävda linjer. Ett naturligt uttryck som förstärks av de vackra kanterna i kontrasterande färg upptill och nedtill på handdukarna.

Contrast-handdukarna är fina för sig själva, men med kanter i kontrastfärgerna Olive, Toffee brown och Sky blue är de samtidigt otroligt vackra i kombination med de enkla och eleganta handdukarna i Line-serien.

Läcker vardagslyx

De vackra nyheterna från Södahl är i 100 % bomullsfrotté och STANDARD 100 by OEKO TEX®. Handdukarna har måtten 50 x 100 cm och ger med sin mjuka struktur och höga uppsugningsförmåga en härligt lyxig känsla.

Den nya Contrast-serien skapar en kontrast till den grå vardagen – och sätter istället vackra naturfärger och rent välbefinnande på agendan. Dag efter dag. Morgon, middag och kväll.

Mer av...

05.03.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Fler färger och känslor från Hoptimist

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023