Koelnmesse i nytt samarbete med Colombias ledande designmässa

När La Feria de Diseño äger rum i Colombia i september blir det med imm cologne som partner under titeln La Feria De Disegno Medellin – powered by imm cologne.

Foto: Kölnmesse

"Vi är glada över att kunna tillkännage vårt partnerskap med Koelnmesse, en global ledare inom inredning, vilket markerar en milstolpe för vår show. Tillsammans kommer vi att höja standarden inom design, arkitektur, bostäder och livsstil i hela Latinamerika och Karibien. Vi ser fram emot att välkomna alla utställare från hela världen som kommer att vara en del av denna framgångssaga”, säger ägarna till La Feria De Diseño Medellin Juana Montoya och Eddy Karmona.

La Feria De Diseño Medellin har blivit känt för sin hållbarhetsprofil och sitt fokus på innovation och inkludering. Staden Medellin bär titeln Special District of Science, Technology and Innovation, vilket gör det möjligt att attrahera och fostra talanger inom dessa sektorer och därmed även företag och människor som har livsstil, spetskompetens, teknik och utbildning i centrum.

"Vi bjuder in branschaktörer, samarbetspartners från akademin och sponsorer att delta i denna unika hyllning till livsstil och innovation. La Feria De Diseño Medellin – driven av imm cologne är en unik plattform för globalt samarbete och främjande av design och arkitektur i Colombia. Låt oss träffas i Medellin och vara hjältarna i denna ständigt föränderliga historia, där varje detalj, allt spelar en roll i detta spännande kapitel i global design”, säger Christian Guarín, som är VD för Koelnmesse SAS i Colombia.

Den 11:e upplagan av La Feria De Diseño Medellin är redan igång med förberedelserna inför årets mässa och förväntar sig å andra sidan 25 000 besökare från totalt 31 länder. Över 18 000 kvadratmeter kommer att fyllas med mer än 270 varumärken och erbjuder deltagande från mycket stora profiler inom design, arkitektur, inredning och livsstil.

Mässan kommer att äga rum i Medellin, Colombia 19-21 september 2024.

-IDL

Relaterat innehåll

17.06.2024Designbase.se

Temu är föremål för strängare regler

17.06.2024Designbase.se

Formland Speak Up: Inspiration och kunskapsdelning

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Vem är Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponsrad

Rött december kul

14.06.2024Designbase.se

Formland-trenden: Ikigai – det som ger livet mening

14.06.2024Designbase.se

Gatsby och mamma i fokus på Formex kaféer

14.06.2024Designbase.se

Formland: Ett universum av upplevelser och en inspirationskälla

13.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Bredgade är fortfarande Bredgade

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023