Klassiska köksredskap med ny look från Rosti

Med Optima har Rosti skapat ett sortiment av grundläggande köksredskap med optimal hållbarhet och funktionalitet. Nu lanseras en rad Optima-produkter med ett nytt och modernt utseende, men "precis som förr i tiden" sker produktionen återigen i Danmark. Nära rötterna.

Foto: F&H Group

Det är frestande att kalla Optima för "den gamla goda tiden i toppmodern förpackning". En sak som är säker är att de nya, uppgraderade Optima-köksredskapen tillverkas i Danmark - endast 20 minuters bilresa från Rostis lager. Vad som också är säkert är att Optima förblir stark kvalitet i en stark design.

Funktionella och hållbara

Optima köksredskap sträcker sig från smarta serverings- och omrörningsskedar till hålskedar, soppskedar och serverings- och stekpaletter.

Redskapen har en ergonomisk design med upphängningshål och är tillverkade av slitstark nylon som är skonsam mot stekpannor och kastruller med non-stick-beläggning. Köksredskapen i Optima-serien är dessutom värmebeständiga upp till 220 grader och tål maskindisk.

Vacker färgskala

Nordisk enkelhet och natur står i fokus för den nya Optima-färgskalan, som omfattar klassiskt svart och vitt, men också nordiskt grönt, humus och curry. Färger som alla matchar Rostis övriga sortiment perfekt.

Den nya looken ger köksredskapen en elegant matt finish och en modern estetik, samtidigt som de matta handtagen ligger perfekt i handen. Inga oljiga fingeravtryck lämnas kvar. Optimas kvalitet håller samma höga standard som alltid - och köksredskapen levereras därför med fem års garanti.

Mer av...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Tronskifte för Margrethe från Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Strålande Zone-nyhet hyllar den nordiska sensommaren

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Hopfällbar nyhet med inbyggd frihet

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Ljus i mörkret med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Känslig vår från Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Allt för vårlunchen från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023