Klarborgtomtarna nu äntligen i Sverige

Etly Klarborg har i över 30 år designat och sålt de klassiska Klarborgtomtarna. Sedan hon öppnade sin gårdsbutik 1986, har det blivit mer än 300 olika tomtar som säljs över hela Danmark. Nu kommer dom äntligen till Sverige!

Klarborgtomtar av Etly Klarborg.

14.08.2018

Sponsrad

bySommer

Klarborgs berömda tomtar lanseras nu i Sverige. På grund av en namnstrid har dessa fram till i dag inte fått säljas utanför Danmark. 

I nästa alla danska hem har Klarborgs tomtar en självklar plats i hemmen till jul och många danskar ser varje år fram emot Etly Klarborg nya designs av de klassiska tomtarna.

Tomtarna kommer i vackra förpackningar och fungerar utmärkt som julklapp eller gåva. 

Distribution sker via företaget BySommer, som redan distribuerar den välkända Lyckotrollen i Sverige.

Johan Kind som representerar bySommer i Sverige säger: "Jag ser fram emot att visa de svenska butikerna detta koncept från Klarborg och vi hoppas att svenska konsumenter kommer omfamna dessa underbara tomtar på samma sätt som danska konsumenter gjort. Designen, kvalitén och prisnivån på Klarborgtomtarna är mycket attraktiv. Tomtarna är mycket tilltalande i butik och skapar den där härliga julkänslan alla vill åt. I Danmark har vi sedan lång tid en fantastisk fan base som samlar och aldrig missar Etly Klarborgs nya årliga designs av Klarborgtomtarna. 

En viktig del av bakom konceptet är att tomtarna är namngivna och bySommer har valt ut en kollektion för den svenska marknaden med namn och anknytning till Sverige och våra jultraditioner. 

05.05.2021bySommer

Sponsrad

AIRies indgår samarbejde med bySommer

19.11.2020bySommer

Sponsrad

Julkollektionen

14.08.2018bySommer

Sponsrad

Klarborgtomtarna nu äntligen i Sverige

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023