Julkollektionen

Julen har alltid haft en speciell plats i våra hjärtan. Julen 2020 blir ännu mysigare, då den får sällskap av hela Familjen Grandam. Läs mer om de nya jultrollen i artikeln.

Familjen Grandam.

19.11.2020

Sponsrad

bySommer

Sedan Thomas Dam för över 50 år sedan skapade de första Lyckotrollen i gummi, så har det gjorts många olika varianter av Lyckotroll. En är målare, en är kock, en är flicka och en är pojke, men troligtvis är det hans jultroll som väckt mest glädje i hem över hela världen. Kanske beror det på att julen är en mycket speciell tid, och när den kombineras med ett litet troll som ger de flesta ett leende på läpparna, kan det inte bli annat än succé. Och succé blev det! 

Dam Things och bySommer har länge arbetat för en nylansering av original julkollektionen, precis som Thomas Dam önskade. 2019 presenterade vi Tomte Lyckotrollet med renar, som blev utsåld på rekordtid. Vi har sedan arbetat med några av Danmarks mest trogna trollsamlare för att skapa det bästa underlaget för en ny julkollektion som vill sprida glädje i jultider.

Vi är nu redo att presentera Familjen Grandam!

Djupt inne i Lyckoskogen bakom de höga snötäckta granarna, där bara skogens djur bor, där ligger Familjen Grandams hem. De bor i gamla trädstubbar, men i juletider använder de sin magiska portal för att besöka människorna. Familjen består av mamma och pappa,  de härliga trollbarnen och deras mor- och farföräldrar. Alla jultrollen har en julig egenskap och de bär på en påse magiskt lyckodamm. Dessutom består kollektionen av en kalenderljusstake och kalenderljus, en julgran i två olika storlekar, lyckopåse med magiskt lyckodamm, Familjen Grandams hem som även fungerar som ljuslykta, den magiska portalen som barnen kommer älska samt mamma hare med unge.
Den nya kollektionen består av 20 artikelnummer. bySommer välkomnar nya återförsäljare i Sverige och resten av Europa. Kontakta vår kundtjänst på info@bysommer.eu eller på (+45) 7027 7655.

05.05.2021bySommer

Sponsrad

AIRies indgår samarbejde med bySommer

19.11.2020bySommer

Sponsrad

Julkollektionen

14.08.2018bySommer

Sponsrad

Klarborgtomtarna nu äntligen i Sverige

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023