Kickstarta våren med påskkollektionen från LAKRIDS BY BÜLOW

Vi lägger vintern bakom oss och går in i en ny säsong med påskkollektionen från LAKRITS BY BÜLOW.

I år introducerar LAKRIDS BY BÜLOW en helt ny smak i sin påskkollektion: CRUNCHY TOFFEE. Därtill återvänder de klassiska smakerna A – THE ORIGINAL och CRISPY CARAMEL. ÆGGS kommer också i ny förpackning till SELECTION BOX.

Nykomlingen – CRUNCHY TOFFEE har en krämig konsistens som framhäver smakerna. Den innehåller mjuk mjölkchoklad, franskt smör och grädde samt krispiga kolaflingor runt en kärna av saltlakrits. 

Nu i påsk släpper LAKRIDS BY BÜLOW sin lyxiga klassiker A – The Original i ÆGG-form. Smaken består av mjuk lakrits med en krämig mjölkchokladbeläggning som doppats i lakritspulver. Kombinationen av sötlakrits, exklusiv mjölkchoklad och fint lakritspulver är enligt många rent av beroendeframkallande. 

SPRING SELECTION BOX innehåller sju härligt goda varianter av chokladdragerad lakrits, varav två är påskvarianter i begränsad upplaga och resterande är storfavoriter som SALT & CARAMEL, TWISTED BANANA och COCONUT. Vårens låda med utvalda smaker är den perfekta påskgåvan till nära och kära eller påskmiddagens värd. 

Säsongens smaker finns också att köpa i burkar, både som individuella smaker och som blandningar. Kollektionen har avtagbara etiketter. Det gör att du enkelt kan ta bort etiketten och ha din lakrits stående framme tills långt efter påsken – om du har någon kvar vill säga! 

Som med alla LAKRIDS BY BÜLOW-produkter har EASTER-kollektionen tagits fram med hållbarhet i åtanke. Sedan 2019 har LAKRIDS BY BÜLOW varit det första konfektyrföretaget i världen som använder 100 % återvunnen plast. Alla LAKRITS BY BÜLOWS lakritsprodukter tillverkas i Köpenhamn, där man stolt kan säga att fabriken har körts på 100 % grön el sedan 2020.

www.lakridsbybulow.dk

-PF

mer av...

04.12.2023Designbase.se

Heimtextil lanserar standardiseringsverktyg för alla textilarrangemang

04.12.2023Designbase.se

Allt är marmor

01.12.2023Designbase.se

Festliga presentidéer

30.11.2023Designbase.se

Skandinaviska skönheter

29.11.2023Designbase.se

Designföretag går samman om en möbel med harmonisk fusion

29.11.2023Designbase.se

Oslo Design Fair lanserar ny sälj- och marknadsföringskanal

28.11.2023Designbase.se

En ny generation av glas

28.11.2023Designbase.se

Stockholmsmässan ska säljas

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023