Karismatisk och kompromisslös nyhet

Den nya badrumsserien TIME träffar tidsandan perfekt. Den här gången har Zone Denmark använt sig av ett helt nytt material.

Beräknat leveransdatum: februari 2023..

Tre av seriens fyra produkter – tvålpump, tandborstmugg och toalettborste – är tillverkade av betong som endast har kompletterats med några få plastdetaljer. Pedalhinken är däremot tillverkad helt i ABS-plast, men matchar produkterna i betong färgmässigt, vilket gör att serien får ett enhetligt utseende. Betong har på senare år blivit ett allt populärare inslag i heminredningen och är känt för sin kompromisslösa karisma och naturlighet. Materialet är hårt, mjuk och väldigt vackert – allt på samma gång. 

Grått är lite grönare

Betong är intressant av flera skäl; Det samspelar vackert med olika naturmaterial som keramik, trä och linoleum i inredningen. Det ger rummet liv tack vare det sofistikerade spelet i betongens yta. Betong har dessutom den fördelen att det bränns vid lägre temperatur, vilket gör att man sänker energiförbrukningen i produktionen. Slutligen bör det nämnas att produkterna – när de har tjänat ut i sin nuvarande form – kan krossas och återanvändas i nya produkter.

Slipp repor

Bakom nyheten står designteamet Mavro/Lefevre. som har vunnit priser för flera av sina Zone-designer genom åren. Serien ger ett gediget och genomtänkt intryck. En fin detalj är till exempel silikonskiktet under botten på alla produkter, som gör att underlaget inte repas. 

TIME har alla förutsättningar att bli en modern klassiker-serie för badrummet. Det är den perfekta presenten, antingen som ett komplett set eller som enskilda delar. 

TIME finns i tre färger; Concrete, samt två infärgade varianter: Black och Soft Grey.

TIME finns liksom Zones övriga produkter att köpa i ledande järnaffärer, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Mer av...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Njut av sommaren i bra stil från Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Konsten att duka ett inbjudande bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Unika muggar i stengods från Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Formsköna vårnyheter från BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Klassisk köksestetik från Södahl

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023